Kila pytan poczatkujacego :P
Moderator: Gremlin
Re: Kila pytan poczatkujacego :P
Dokładnie, przepiękny model na czarodzieja jadeitowego kolegium do Imperium, ale nigdy do armii złożonej z elfów.
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Ale za to te dwa? Waystalker i Duża Magiczka jak z byka strzelił! I nie drogo a ładniejsze od modeli GW:
http://jotte.istore.pl/pl/andrea-battle ... bs-06.html
http://jotte.istore.pl/pl/andrea-warlor ... ws-28.html
Tylko szkoda, że druga pani jest trochę za duża...
http://jotte.istore.pl/pl/andrea-battle ... bs-06.html
http://jotte.istore.pl/pl/andrea-warlor ... ws-28.html
Tylko szkoda, że druga pani jest trochę za duża...
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
@sorinmarkov
Na Waystalkera wole tego
Na Waystalkera wole tego
Na czym sie obecnie gra prócz Glade Guardów i Wild Ridersów? Oglądałem rozpiski i że tak brzydko powiem, jakiś standard się jeszcze nie wykroił. Te dwie to wiem, że są praktycznie w każdej, do tego daj orła albo dwa i....?
Haha, musiałbym być naćpany żeby wystawić takiego typa na stół, bez kitu - wygląda jakby robił napad na stragan z warzywami
szczurek pisze:@sorinmarkov
Na Waystalkera wole tego
Haha, musiałbym być naćpany żeby wystawić takiego typa na stół, bez kitu - wygląda jakby robił napad na stragan z warzywami
Czepiasz sie ;p dorobic mu bardziej szpiczaste uszy i przejdzie Zreszta co to za problem podmienic glowke ?
10-20 WaywatchersGibon pisze:Na czym sie obecnie gra prócz Glade Guardów i Wild Ridersów? Oglądałem rozpiski i że tak brzydko powiem, jakiś standard się jeszcze nie wykroił. Te dwie to wiem, że są praktycznie w każdej, do tego daj orła albo dwa i....?
Deepwood Rangers
Glade Riders (nie wszyscy ich używają, ja ich lubię zwłaszcza z poisonami )
Azgaroth pisze:10-20 WaywatchersGibon pisze:Na czym sie obecnie gra prócz Glade Guardów i Wild Ridersów? Oglądałem rozpiski i że tak brzydko powiem, jakiś standard się jeszcze nie wykroił. Te dwie to wiem, że są praktycznie w każdej, do tego daj orła albo dwa i....?
Deepwood Rangers
Glade Riders (nie wszyscy ich używają, ja ich lubię zwłaszcza z poisonami )
Wildwood Ranger czy Deepwood Scout, bo zgupiałem haha? Powiedzcie mi jeszcze co jest dobre na bunkier dla magów? Poza tym sisterki chyba za drogie nie?
Deepwood Scouts oczywiście - mój błąd Sisterki są dobrym bunkrem dla magów (zwłaszcza jeśli takowy nosi jakąś błyskotkę z MR2) ale fakt są dość drogie jak na oddział który głównie trzyma maga i mało co robi. Głównym plusem jest mobilność i przeżywalność - chyba tylko w jednej bitwie mi je zabili. Fajnym bunkrem dla maga mogą być waywatchers - z moonstone można sobie skakać do woli po lasachGibon pisze:
Wildwood Ranger czy Deepwood Scout, bo zgupiałem haha? Powiedzcie mi jeszcze co jest dobre na bunkier dla magów? Poza tym sisterki chyba za drogie nie?
Czy jest jeszcze w sprzedazy stary batalion ? Ten z jazda ,driadami i gg ? Czy pozostaje jakis sklep netowy ,gdzie mogly im jeszcze zostac na stanie ?
3A w szarży + 2 ataki jelonkówFanatic pisze:Wild riders w szarży mają 3 czy 4 ataki?
1A,frenzy,devastating charge...mają jeszcze jakiegoś bonusa?Additional,zasada...cokolwiek?
AB podpowiada,że nie ale znajomy uparcie twierdzi,że mają 4 w szarży
To wiele wyjaśnia...
A są takie strzałki co kompletnie ignorują wszystkie minusy dla jednostki do BS?
Chyba glade guard tak do mnie strzelają...
Nie mam booka a dopiero co dorwałem plik do ab i szukam.
Edit.
Są!
Fajne do ściągania maszyn.
A są takie strzałki co kompletnie ignorują wszystkie minusy dla jednostki do BS?
Edit.
Są!
Fajne do ściągania maszyn.
Ostatnio zmieniony 3 cze 2014, o 20:33 przez Fanatic, łącznie zmieniany 1 raz.
Glade Guards z strzałkami - Trueflght Arrows - trafiaja zgodnie z BS łuczników czyli na 3+Fanatic pisze:To wiele wyjaśnia...
Oj, stanęło chyba na tym że nie mają negatywnych modyfikatorów, tj jak coś daje +1 to hit to działa.Azgaroth pisze:Glade Guards z strzałkami - Trueflght Arrows - trafiaja zgodnie z BS łuczników czyli na 3+Fanatic pisze:To wiele wyjaśnia...
Non character model with Asrai longbow, max 90
• Hagbane tips/Trueflight arrows/Waywatchers(counts as 2)/Waystalker (counts as 5), max 60
• Lore of death on spellweaver/moonstone of the hidden ways/3 or more Waystalkers, max 1
• 8 or more Sisters of the Thorn in the same unit/Spellweaver on Elven Steed with Death or Dark magic, max 1
(• Forests placed by wood elf player can be magical)
co do strzałek trueflight - one nie mają kar - czyli jedynie negatywnych modyfikatorów
• Hagbane tips/Trueflight arrows/Waywatchers(counts as 2)/Waystalker (counts as 5), max 60
• Lore of death on spellweaver/moonstone of the hidden ways/3 or more Waystalkers, max 1
• 8 or more Sisters of the Thorn in the same unit/Spellweaver on Elven Steed with Death or Dark magic, max 1
(• Forests placed by wood elf player can be magical)
co do strzałek trueflight - one nie mają kar - czyli jedynie negatywnych modyfikatorów
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- SaperHeart
- Piłkarz