ETC 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014
Najpóźniej do połowy lipca kiedy to trzeba wysłać rozpy
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
taka refleksja mnie naszła - nie macie wrażenia, że cały draft ssie po kule? Totalnie odmienił sposób grania! Ostatnio na DMŚ to zauwazyłem pierwszy raz w życiu bunkrując się w narożniku (i farcąc helką) Smutne, ale ciężko dziś grać otwarte partie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
To wina Draftu czy mety? Nowe booki DE i WE pozwalają na taką gejowiznę, że to się w pale nie mieści. Dobrze, że draft to ścina. Pomyśl co by było bez tych ograniczeń. Dodatkowo wyszły dwarfy (armia typowo defensywna) oraz weź pod uwagę fakt, że na drużynówkach ludzie preferują często bezpieczne granie na remis/minora.
Może problem jest też w Twoim stylu gry? Z tego co wiem to np. Młody i Barbara się nie opierdzielają tylko jadą do wroga na pełnej k. I nie narzekają na wyniki.
Więcej wiary w chaosową stal i od razu bedziesz miał otwarte partie
Może problem jest też w Twoim stylu gry? Z tego co wiem to np. Młody i Barbara się nie opierdzielają tylko jadą do wroga na pełnej k. I nie narzekają na wyniki.
Więcej wiary w chaosową stal i od razu bedziesz miał otwarte partie
alez ja własnie piuerwszy raz zagrałem tak nudno:) Generalnie mam wrazenie, że cześciej zaczynają się gry od przekątnych i czekamy komu gorzej sie dokula
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Hola holaKołata pisze:To wina Draftu czy mety? Nowe booki DE i WE pozwalają na taką gejowiznę, że to się w pale nie mieści. Dobrze, że draft to ścina.
WE dopiero wyszły a Ty już takimi oskarżeniami rzucasz ?
Dostaliśmy nowego booka, jest mocny ale bez przesady, że zaraz gejowizna....my tylko strzelamy i czarujemy, zero walki.
Wpadniesz w w kombat z elfikami to tak jakbyś trafił 6 w totka...bierzesz wszystko
Jak je złapać ? No to nie moja już w tym głowa, ale dorwać idzie chyba na tym polega ta gra aby wymyślić sposób jak....+ zwykły pocisk i elfów nie ma :/
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Przemcio pisze:Potwierdzam jednym chariotem 2 klocki zmasakrowałemWpadniesz w w kombat z elfikami to tak jakbyś trafił 6 w totka...bierzesz wszystko
Nie każdy wystawia 10WW 15 cali od rydwanu Wochowego;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
takPrzemcio pisze:Furion czy ten link do mapek ub na TWF ma uaktualnione mapki
- White Lion
- Kretozord
czy u nas na euro też już nie wchodzimy do domków ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- White Lion
- Kretozord
a jak na DMP będzie ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- White Lion
- Kretozord
super !
uwielbiam domki !
uwielbiam domki !
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Można zaktualizować draft o ograniczenia dla WE na 1 stronie
Non character model with Asrai longbow, max 90
• Hagbane tips/Trueflight arrows/Waywatchers(counts as 2)/Waystalker (counts as 5), max 60
• Lore of death on spellweaver/moonstone of the hidden ways/3 or more Waystalkers, max 1
• 8 or more Sisters of the Thorn in the same unit/Spellweaver on Elven Steed with Death or Dark magic, max 1
(• Forests placed by wood elf player can be magical)
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Kiedy bedzie mozna oblukac rozpiski poszczegolnych druzyn ?