Reprezentacja Polski 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: Reprezentacja Polski 2014
Graty dla całej kadry, jednak DF mi brakuje, armia pewna na wynik z większością armii, co nie zmienia faktu że kibicuję za powtórką sprzed 2 lat.
Powodzenia panowie
Powodzenia panowie
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
You made my day LidderLidder pisze:Jest jak Korwin. Lemingi po nim jadą, ale wiadomo, że to najlepszy pick.Areo pisze:Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tą nagonką na Furiona?
Gratulacje dla wybranych. To teraz jakiś promo filmik naszej kadry by się przydał.
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
- swieta_barbara
- habydysz
+1Kalesoner pisze:Jest jeszcze pare osób, które wydaje mi się, że były blisko repy. Im tez nalezą sie gratulację za walkę. Wydaje mi się, że wybór w tym roku był wyjątkowo trudny. Jest kilka armii, które równie dobrze mogły jechać i jest kilku ludzi, którzy nie dali by ciała armiami, które pojechały. Poziom się podnosi, a sam skład wygląda super.
B. fajny post, zgadzam sie w 100%.
Kadra super, ale trzeba ja mocno doszlifowac, zeby zloto wpadlo. Nie ma co popadac w huraoptymizm na wyrost, repy niemiecka, angielska i wloska tez przeciez nie spia.
Dodatkowe gratulacje dla Tomka, zawsze uwazalem ze draft (w sensie jak w NBA) pomaga reprezentacji i warto stawiac na mlode talenty. Dodatkowo cieszy, ze JH jest obecnie klubem z najwieksza iloscia bylych i obecnych reprezentantow (na rowni z klubem na samogloske O) :]
Przepraszam za brak pl znakow.
- swieta_barbara
- habydysz
Policz to dobrze jeszcze raz Michal :]
Trenujcie nowych , bo w 2015 nadciaga Lipek Pogromca.
Trenujcie nowych , bo w 2015 nadciaga Lipek Pogromca.
- swieta_barbara
- habydysz
Nie skreslam. Ordin ma w klubie jedyne orki, ktore byly w stanie pokonac Zelazna Nawalnice, ale do repy jeszcze Jezusowi daleka droga.
Lipek jest w swietnej formie i jesli za rok z nim nie wygrasz, dopieczetujemy wreszcie nasza dominacje :]
Lipek jest w swietnej formie i jesli za rok z nim nie wygrasz, dopieczetujemy wreszcie nasza dominacje :]
Trochę mi to zajęło, ale chciałbym pogratulować wszystkim wybranym.
Uważam, że skład został wybrany turbo trafnie, co nie było łatwe przy 12 osobach z bardzo dobrymi predyspozycjami do bycia w nim.
Żałuję że mi się nie udało, ale muszę przyznać, że armie i gracze, którzy się dostali bardziej na to zasługują ode mnie.
A i jeszcze jedno. Tutajec! Masz zrobić taki wynik żeby wracać z przodu w aucie
P.S. Jak chcesz to mogę się odwdzięczyć i tym razem to ja tobie pomaluję armię
P.S.S. Jeżeli ktoś z kadry potrzebuje przetestować paring z orasami, bądź go przedyskutować jestem całkowicie dostępny.
Przywieźć Złoto!
Uważam, że skład został wybrany turbo trafnie, co nie było łatwe przy 12 osobach z bardzo dobrymi predyspozycjami do bycia w nim.
Żałuję że mi się nie udało, ale muszę przyznać, że armie i gracze, którzy się dostali bardziej na to zasługują ode mnie.
A i jeszcze jedno. Tutajec! Masz zrobić taki wynik żeby wracać z przodu w aucie
P.S. Jak chcesz to mogę się odwdzięczyć i tym razem to ja tobie pomaluję armię
P.S.S. Jeżeli ktoś z kadry potrzebuje przetestować paring z orasami, bądź go przedyskutować jestem całkowicie dostępny.
Przywieźć Złoto!
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Ale macie fajne spiny , możecie wejsc na wyższy poziom i policzyć jaki klub ma sumarycznie najwiecej pkt. Miłej zabawy
- swieta_barbara
- habydysz
Chyba srednia Mlody.
Gdyby nie pogon za dolarem, zdetronizowalbym Cie juz w tym roku.
Gdyby nie pogon za dolarem, zdetronizowalbym Cie juz w tym roku.
daj się pobawićMłody pisze:Ale macie fajne spiny , możecie wejsc na wyższy poziom i policzyć jaki klub ma sumarycznie najwiecej pkt. Miłej zabawy
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.