Ranking Ligi 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi 2014
Oba posty to sprawy właściwie do orgów. Napiszcie do nich najlepiej PMke.
Ogłoszenie: Dzisiejszą aktualke jestem zmuszony przesunąć na jutro - pojutrze. Zainteresowanych przepraszam!
Ogłoszenie: Dzisiejszą aktualke jestem zmuszony przesunąć na jutro - pojutrze. Zainteresowanych przepraszam!
Dziś bardzo szybka aktualka, czasu nawet nie mam żeby indywidualnie na maile poodpisywać. Ale jest, i ranking się zmienia.
Adeon jest poinformowany, ma coś z tym podziałać.Dymitr pisze:A ten archiwalny?
Hahaha, mam to samo. Musi być tam jakiś błąd.
Chłopaki - w skrócie. PRZERWA!
Adeon musi w najbliższym czasie ogarnąć sprawę archiwalnego rankingu, to kluczowe ze względu na nagrody za ubiegły sezon
Krzysiek ma w tej chwili sporo na łbie (sporo wyników zaległych, które ręcznie trzeba kolumna po kolumnie poprawiać i sprawdzać, pytania tu, pm-ki, fb i Bóg raczy wiedzieć jakie inne metody dotarcia do niego wynajdujemy ) Dajmy mu chwilę odsapnąć i nie piszmy tego samego po 100 razy. Git?
Adeon musi w najbliższym czasie ogarnąć sprawę archiwalnego rankingu, to kluczowe ze względu na nagrody za ubiegły sezon
Krzysiek ma w tej chwili sporo na łbie (sporo wyników zaległych, które ręcznie trzeba kolumna po kolumnie poprawiać i sprawdzać, pytania tu, pm-ki, fb i Bóg raczy wiedzieć jakie inne metody dotarcia do niego wynajdujemy ) Dajmy mu chwilę odsapnąć i nie piszmy tego samego po 100 razy. Git?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Znaczy się te bieżące turnieje nadsyłajcie, niech lecą do rankingu (jak tu zastopujemy to potem trzeba będzie tych szpeców od enigmy szukać do rozwiązania ).
Teraz pytanie do postów Przemcia, Silla, Talladila, Bobsona: chodzi tylko o Winter is Coming czy jakieś inne turnieje też? Jeśli tylko o WiC to odpowiedź jest tu:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 2#p1213612
I jak zgłaszacie takie zastrzeżenia, to najlepiej od razu z waszym numerem ID, łatwiej się ewentualnych błędów szuka. Dzięki!
Co do archiwalnych turniejów to jak Dymitr napisał: ustalamy, szukamy, działamy. W ostatnich dniach z przyczyn prywatnych jestem mniej kontaktowy, ale jak jest możliwość to działam.
Teraz pytanie do postów Przemcia, Silla, Talladila, Bobsona: chodzi tylko o Winter is Coming czy jakieś inne turnieje też? Jeśli tylko o WiC to odpowiedź jest tu:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 2#p1213612
I jak zgłaszacie takie zastrzeżenia, to najlepiej od razu z waszym numerem ID, łatwiej się ewentualnych błędów szuka. Dzięki!
Co do archiwalnych turniejów to jak Dymitr napisał: ustalamy, szukamy, działamy. W ostatnich dniach z przyczyn prywatnych jestem mniej kontaktowy, ale jak jest możliwość to działam.
Kolejna aktualka gotowa, pojawiają się też turnieje z przerobionych przez nas plików, będzie ich przybywać.
Potem zawalczymy z transferami klubowymi (tu łatwiej, bo decyduje data i jakieś tam wyjąteczki ).
Potem zawalczymy z transferami klubowymi (tu łatwiej, bo decyduje data i jakieś tam wyjąteczki ).
Lubię jak jest taki szeryf na turnieju, mniej kłopotu dla koordynatora.Grolshek pisze:Ja tam zająłem 3 miejsce. Uwierz mi że na głowie stanę a wyniki będą prawidłowe
Witam,
drugi weekend hjest problem z aktualką - skończyło się miejsce na dysku. Adeon działa żeby zaradzić (przenosiny czy coś), ale ja nadal nie umiem się zalogować na stronę admińską koordynatorów. Prosimy o cierpliwość. Wyniki odbieram i jak coś nie pasuje, to odsyłam orgom do poprawki, więc ranking całkiem nie umarł.
drugi weekend hjest problem z aktualką - skończyło się miejsce na dysku. Adeon działa żeby zaradzić (przenosiny czy coś), ale ja nadal nie umiem się zalogować na stronę admińską koordynatorów. Prosimy o cierpliwość. Wyniki odbieram i jak coś nie pasuje, to odsyłam orgom do poprawki, więc ranking całkiem nie umarł.
Czy master w Poznaniu będzie zaliczony?
Wisła Kraków.
Co człowiek może robić w niedzielne, słoneczne popołudnie jak dzieci śpią? Aktualkę.
Kolejna gotowa, i spora część zmian personalnych też.
Kolejna gotowa, i spora część zmian personalnych też.
Myślę że tak, wszystko w rękach orgów. Wyniki dotarły w terminie, wymagają drobnych zmian.Sevi pisze:Czy master w Poznaniu będzie zaliczony?
nie znalazłem jakoś
czy w przypadku 16 graczy na lokala to każdy gracz musi mieć ID ligowe czy jeśli kogoś to nie interesuje to można zgłosić wyniki np 13 +3 bez ID ligowego i turniej nadal jest zaliczany normalnie
jaki jest wymóg formalny w tej kwestii, albo zapodajcie gdzie szukać odpowiedzi
thx
czy w przypadku 16 graczy na lokala to każdy gracz musi mieć ID ligowe czy jeśli kogoś to nie interesuje to można zgłosić wyniki np 13 +3 bez ID ligowego i turniej nadal jest zaliczany normalnie
jaki jest wymóg formalny w tej kwestii, albo zapodajcie gdzie szukać odpowiedzi
thx
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A