Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Re: Figurki Ignis & Rakso - 16.04.14 - Mutant Trolls

Post autor: Lechu »

a może jakaś firma zajmująca się rzeźbieniem zrobi alternatywę dla mighty kurczaków imperium? [-o<

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Coś łatwego do ulepienia i czego nie ma prawie wcale na rynku? Razorgory!
Powinny się ładnie sprzedawać, jeśli byście je fajnie zrobili. GW wypuściło 1 wzór, i to dziadowski. A alternatyw praktycznie nie ma.
Ja mam 2 sztuki z banelegions, ale to już wyczerpało ilość wzorów. No i cena tych figsów jest za wysoka, jeśli się chce duży unit wystawić. Na forach widać masę marnej jakości konwersji robionych z dzików orkowych. Tych modeli zdecydowanie brakuje na rynku.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Obrazek

Rozpoczęliśmy przedsprzedaż pierwszych modeli White Tree. Przez najbliższy tydzień macie okazję zakupić je w niższej cenie. Wysyłkę rozpoczniemy 5 maja ale trzy osoby, które dokonają zakupu jako pierwsze, otrzymają figurki jeszcze przed weekendem majowym :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Nowe figurki WT w naszym sklepie. Tym razem przedstawiamy górskie trolle :)

Obrazek
Obrazek

Mam nadzieję, że się Wam spodobają :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

łapy w nich wyszły takie Popeyowe. W tamtej kreskówce było ok, a tutaj... no mi nie leży, tym bardziej, że reszta modelu świetna w obu przypadkach.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Przyznam, że Popeye był tu inspiracją ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Łapy chyba trochę zbyt karykaturalne (nawet jak na trolle), ale oprócz tego super!

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

Jak wyżej - łapska dość nieproporcjonalne, nawet jak na trolla.
Do tego brzuch trochę mocno napompowany, ale ogólnie potencjał jest! :)

Awatar użytkownika
Blaesus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Blaesus »

Całkiem całkiem, mimo że łapy tak jakby zbyt popeye'owe jak wcześniej wspomniano.

Duży bandzioch - to moim zdaniem akurat atut - to troll jakby nie było :)

Mimo to miałem nadzieję, na tańszą alternatywę dla trolli. A river trolle GW wychodzą taniej, nie mówiąc o iliości bitsów.

Gdybym chciał wystrawić 8 trolli, to wyszłoby ponad 400zł. Tańsza alternatywa to byłoby to czego ludzie poszukują. Wystarczy zerknąć na różne stoły bitewne, te zagraniczne także. Zazwyczaj widzi się konwersje (albo nawet bez) trolli skullpassowych.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Blaesus - rozumiem ale w kwestii cen jesteśmy trochę uzależnieni od odlewni. Jeśli coś się tu zmieni, lub zaczniemy odlewać sami, ceny pewnie pójdą w dół. Tak czy inaczej przez ten tydzień można kupić nasze modele 15% taniej więc zawsze jest to opcja by trochę zaoszczędzić :)

Przy okazji pokażę Wam model, nie rzeźbiony przeze mnie ale dla naszej firmy przez Smoka, który właśnie trafił do naszego sklepu. Jak Wam się podoba?

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Post autor: Nokimam »

Model świetny, jedyne co mi przeszkadza to za głębokie oczodoły, wygląda jak Pan ze zdjęcia poniżej:
http://sport-xl.org/uploads/posts/2014- ... ikolay.jpg
А так to jak mówię, model piękny!
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

Twarz trochę słaba.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Nokiman hehe... w grze ten koleżka to gość, którego nie chcesz spotkać na swej drodze, wredny sukinsyn, więc w sumie aparycja Wałujewa by mu pasowała ;)
Ale zwrócimy na to uwagę przy kolejnych modelach.
Obrazek

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Rakso_The_Slayer pisze:Nokiman hehe... w grze ten koleżka to gość, którego nie chcesz spotkać na swej drodze, wredny sukinsyn, więc w sumie aparycja Wałujewa by mu pasowała ;)
Ale zwrócimy na to uwagę przy kolejnych modelach.
Odpowiedź, mistrz =D> 8) :twisted: Co do tego że nie chce go spotkać na swojej drodze-może następny model- Mamed Khalidov? :D
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

W kwestii zdolności Mameda to ten koleżka by się sprawdzał, chociaż może brak mu nieco subtelności i nawyku do zachowań fair play. W końcu wchodzi na ring z piłą mechaniczną ;)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Kolejna-like a boss- odpowiedź :D
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Obrazek

Starter Delarii do Afterglow.

Bardzo dawno nie malowałem, a i czasu jakoś nie miałem szczególnie więc założyłem sobie taki TT+ i mam nadzieję, że wyszło.
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

W Radomiu to wszystko jest jakieś inne. Nawet table top :roll:

Swoją drogą, to zastanawiam się ilu graczy gwardii imperialnej rzuci się na te modele. Prezentują się bardzo fajnie :)
Kupię piratów slayerów i metalowe dwarfy z V edycji - thundererów, kuszników, clansmenów, longbeardów (ale jak macie jakieś inne to też dajcie znać).

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Czemu takie malutkie zdjęcie?:(:(:( można prosić o większe??

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Wy to potraficie wkurzyć forumowicza - nie dość, że trza miesiacami czekać, żebyście coś zamieścili, to jeszcze jak już się coś pojawi to tak oszczędzacie na rozmiarach fot, że masakra [-X :wink: ...

ODPOWIEDZ