Mastery 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: Mastery 2014
nie wiem jak "wielki" to byl wklad, ale ostatnio strasznie lubisz zaznaczac tak swoja pomoc/obecnosc wkladajac niepotrzebnie kij w morwisko na raz.
Przeciez to nawet nie byla personalnie do ciebie prosba.
Inna sprawq, ze Wloclawek powinien sie Gorzowem dogadab, bo stwierdzenie, ze jedni nie sa w stanie zorganizowac mastera jest krzywdzace zarowno dla jednyhc jak i drugich.
Przeciez to nawet nie byla personalnie do ciebie prosba.
Inna sprawq, ze Wloclawek powinien sie Gorzowem dogadab, bo stwierdzenie, ze jedni nie sa w stanie zorganizowac mastera jest krzywdzace zarowno dla jednyhc jak i drugich.
Ja nie mowie, ze nie sa - tylko battlowo klub Fenix nie istnieje na turniejach. Na turniejach wloclawskich Salamandry pojawia sie od nich tylko 1 gracz.
Nie wiem jak tak dzialajacy klub jest w stanie zorganizowac mastera - jesli Shinue sam da rade to pociagnac to nic tylko brawa dla niego i full respect.
Wiesz nie oczekiwalismy duzo od Fenixa, tylko podziekowania na forum i na koniec mastera.
Wydaje mi sie ze pozyczajac nasze blaty, tereny, sedziego technicznego nie mielismy duzych oczekiwan, a podziekowania wymienione na linii ze wszystkimi - hmmm no troche nietakt jak dla mnie i reszty Kohorty.
Nie wiem jak tak dzialajacy klub jest w stanie zorganizowac mastera - jesli Shinue sam da rade to pociagnac to nic tylko brawa dla niego i full respect.
Wiesz nie oczekiwalismy duzo od Fenixa, tylko podziekowania na forum i na koniec mastera.
Wydaje mi sie ze pozyczajac nasze blaty, tereny, sedziego technicznego nie mielismy duzych oczekiwan, a podziekowania wymienione na linii ze wszystkimi - hmmm no troche nietakt jak dla mnie i reszty Kohorty.
Napisałem do Shinue - ewentualnie wieczorkiem mogę do niego zadzwonić jakby co. Jednakże mogę tylko powiedzieć od siebie, że gdyby miało nie być Mastera to chyba Shinue napisał by to jasno na forum. My jako drugi klub we Włocławku niestety w tej kwestii nic nie możemy pomóc gdyż organizatorem mastera jest klub Fenix.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
kontynuując hejt wątek - nie wiem czy pamiętacie wszyscy te hasła:
- Dajcie nam zrobić mastera - będziemy mogli się rozwijać battlowo
- Nie jeździmy po PL bo nie mamy mastera u siebie - jakoś trzeba ludzi zachęcić
Jak ktoś pamięta to zrozumie, co mam na myśli. Szkoda, że tak wychodzi - mam nadzieję, że impreza się odbędzie choćby ten ostatni raz
Jak ktoś pamięta to zrozumie, co mam na myśli. Szkoda, że tak wychodzi - mam nadzieję, że impreza się odbędzie choćby ten ostatni raz
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ziemko pisze:Ja nie mowie, ze nie sa - tylko battlowo klub Fenix nie istnieje na turniejach. Na turniejach wloclawskich Salamandry pojawia sie od nich tylko 1 gracz.
Ziemuś a ja od kiedy własność klubu? xD
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Nie jestes naszym murzynem?? Przepraszam Tomciu
My takze mamy duza nadzieje na mastera we Wlocku, bo z 2 samochody pewnie z Bydzi by pojechaly.
My takze mamy duza nadzieje na mastera we Wlocku, bo z 2 samochody pewnie z Bydzi by pojechaly.
Dymitr pisze:kontynuując hejt wątek - nie wiem czy pamiętacie wszyscy te hasła:
pamiętam też wątki, głosowania odnośnie regulamin ligi. Skoro są odstępstwa dla Włocławka, rozumiem że każdy ma teraz prawo do odstępstw, a regulamin traktujemy luźno.. można ale nie trzeba przestrzegać, a i tak będzie wszystko zgodne?
I to mimo tego, że hobby nie daje 50% punktów? Najs [nie mogłem sobie darować]Ziemko pisze:Nie jestes naszym murzynem?? Przepraszam Tomciu
@Szmajson - ale ten przepis o 20 dniach nie wziął się z czapy. Teraz może być tak, że część ekipy do GW nie wpadnie, bo za chwilę ma Włocławek pod nosem.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr i potem na mnie gadaja, ze to ja wkladam kij w mrowisko.
Jezdze na mastery od 2002 roku, na zadnym nie bylo 50% modelarki do glownego wyniku, a uwierz, ze niestety nie mam jeszcze armii pomalowanej na maxa, pomimo tego popieram modelarke bardziej od ligowych cisnieniowcow za co widac jestem cisniety (ach ta wolnosc slow i tolerancja w Polsce
Jezdze na mastery od 2002 roku, na zadnym nie bylo 50% modelarki do glownego wyniku, a uwierz, ze niestety nie mam jeszcze armii pomalowanej na maxa, pomimo tego popieram modelarke bardziej od ligowych cisnieniowcow za co widac jestem cisniety (ach ta wolnosc slow i tolerancja w Polsce
Łał. Niezły hejt poleciał. Jakiś czas tu nie zaglądałem, ale widzę, że niewiele się zmieniło. Standardowe skakanie sobie do gardeł, wypominanie przeszłości i wylewanie żali. Brawo!
A teraz konkrety:
- w lutym dostałem wiadomość od Szamajsona "Czerwiec 21/22 lub 28/29 Gorzów". poprosiłem o potwierdzenie ale do dnia dzisiejszego nie dostałem. rozumiem, źe gdzieś na forum konkretna data została podana.
- master we Włocławku odbędzie się 19-20 lipca. Postaramy się by nie był gorszy od poprzedniego.
- od jakiegoś czasu wfb w klubie fenix ma się bardzo słabo. powodów jest wiele. Lipcowy master prawdopodobnie będzie naszym ostatnim.
Pozdrawiam
shinue
Ps. Niech swoje zadowolenie lub jego brak wyrażą gracze przyjeżdżając na naszego mastera.
A teraz konkrety:
- w lutym dostałem wiadomość od Szamajsona "Czerwiec 21/22 lub 28/29 Gorzów". poprosiłem o potwierdzenie ale do dnia dzisiejszego nie dostałem. rozumiem, źe gdzieś na forum konkretna data została podana.
- master we Włocławku odbędzie się 19-20 lipca. Postaramy się by nie był gorszy od poprzedniego.
- od jakiegoś czasu wfb w klubie fenix ma się bardzo słabo. powodów jest wiele. Lipcowy master prawdopodobnie będzie naszym ostatnim.
Pozdrawiam
shinue
Ps. Niech swoje zadowolenie lub jego brak wyrażą gracze przyjeżdżając na naszego mastera.
Czy jest znany termin Silesiana?
Wisła Kraków.