CCG

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

CCG

Post autor: PiotrB »

Gierka lepsza niż Heardstone i nie trzeba nic płacić...

http://www.kingdomsccg.com/

3 tryby PvP - Arena,limted,standard - w najsłabszym można mieć tylko 8 rarów - gra się comonami i uncominami - boostedrafty - gildie - karty promo - naprawdę dobra gra .
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Z nowości, to ruszyła niedawno beta HEX, wygląda praktycznie jak Magic (pewnie dlatego wizards ich pozwali ;D ), całkiem przyjemna.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Afro daj linka. Heartstona Kingdom nie przebije ;P

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

http://en.hex.gameforge.com/index.html#/
tylko, żeby zagrać w betę potrzebny jest kluczyk, ja swoje już rozdałem ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

O mnie nie pamietales Ty bestio :evil:

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

W Hexa bez wydawania pieniędzy nie da się grać- jeśli wam to nie przeszkadza i chcecie wydawać dużo złotówek na boostery to gra dość przyjemna, bo prawie identyczna jak Magic. Ale bez wydawania hajsu można pograć tylko podstawową talią, która mocno ssie. Nie jest to hearthstone, gdzie boostery możemy kupować za złoto, które zarabiamy w grze lub wygrywać nagrody na arenach. Raczej odradzam tą grę (dostałem klucz do bety).

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Ja uwielbiam CCG on line - wychowałem sie na karciankach . Nie wiem czy wiecie od września ma być Warhammer 40 k wydana jako LCG. W inwazje grywamy do dziś ;).
Jak ktoś zna jakieś dobre CCG on line - to niech da info. Byle nie trzeba było za dużo płacić.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

a ten Warhammer to coś w stylu inwazji będzie, tak?

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Obrazek

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Ekstra! Dzięki za info :) Pamiętam, że swojego czasu było coś takiego jak Warhammer 40k Dark Millenium (chyba tak to się nazywało) i ten Conquest wygląda podobnie.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

No i będziemy mieć sporą scenę tej karcianki w Krakowie - w Gaklakcie co tydzień jest turniej inwazji a wszyscy deklarują że będą grali w Conquesta.... więc na start to jest około 20 osób aktywnie chodzących i grających ... ciekawe czy galakta wyda to polsku ...

Edit : gildia w Kindoms nasza nazywa się Polaczkowie - zapraszam :)
Obrazek

ODPOWIEDZ