Tak tak. Już mam rozpę i figurkiHoax pisze:6 bestii w unicie nie
niemiecki C.O.M.B.A.T 8.0
Moderator: Barbarossa
Re: niemiecki C.O.M.B.A.T 8.0
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- Jan z Czarnolasu
- Mudżahedin
O nie!
To przecież już jakiś deutschhammer!
To przecież już jakiś deutschhammer!
Nikt nie da nam zbawienia.
Nie ma zakazu zrobienia kreski .
- CrazyChris
- Wałkarz
Poniewaz niemcy zawsze musza wymyslic cos po swojemu, kreski tam sa troche grubsze- A unit of 3 or more models has to be at least two models wide at the end of their movement phase
m
Wystarczy zrobić reforma w kreskę, i obrócić modele o 90 stopni. czyli pokazać flankę z championem na końcu. Masz normalną kreskę, tylko przeciwnik ma +1 za szarżę w flankę. Jeszcze steadfasta masz jak bohater solo wpadnie. Też mi ograniczenie.CrazyChris pisze:Poniewaz niemcy zawsze musza wymyslic cos po swojemu, kreski tam sa troche grubsze- A unit of 3 or more models has to be at least two models wide at the end of their movement phase
sprytne... fastem też tak można ?Kanadian pisze:Wystarczy zrobić reforma w kreskę, i obrócić modele o 90 stopni. czyli pokazać flankę z championem na końcu. Masz normalną kreskę, tylko przeciwnik ma +1 za szarżę w flankę. Jeszcze steadfasta masz jak bohater solo wpadnie. Też mi ograniczenie.CrazyChris pisze:Poniewaz niemcy zawsze musza wymyslic cos po swojemu, kreski tam sa troche grubsze- A unit of 3 or more models has to be at least two models wide at the end of their movement phase
szarżować bokiem też się chyba nie da...
no jeszcze parę pomniejszych kwestii, które te ograniczenie wprowadza... ale ogólnie to masz rację...
A ile razy kreską manewrujesz
a szarżować też można, ponieważ wystarczy że cześć oddziału widzi. A przeciwnik musi szarżować zgodnie z tym gdzie go więcej.
a szarżować też można, ponieważ wystarczy że cześć oddziału widzi. A przeciwnik musi szarżować zgodnie z tym gdzie go więcej.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
A comand group nie musi siedzieć w środku szeregu ?