Galeria Sykstusa

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Sykstus
Masakrator

Galeria Sykstusa

Post autor: Sykstus »

Żeby nie płodzić zbyt dużo nowych tematów ;)
Na pierwszy ogień Celestynka. Dochodzę powoli do wniosku ze za duże zoomy robie :P
http://s230.photobucket.com/albums/ee35 ... C00522.jpg
Ostatnio zmieniony 20 paź 2007, o 21:25 przez Sykstus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Hmmmm jakby to ujac...........za duze zoomy robisz :P
W cholere nie da sie ocenic, znaczy sie wyglada to z tego zdjecia w miare ale dobrze by bylo gdybys pozwolil nam spojrzec z troche dalszej perspektywy ;)
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Sykstus
Masakrator

Zrobię jednak nowe zdjęcia :) Już się uploadują....
Ostatnio zmieniony 20 paź 2007, o 18:38 przez Sykstus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Boże!!Jak moja stara polonistka.NIEEEEE....
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Sykstus
Masakrator

Twoja polonistka na pewno nie biegała w power armourze z bolterem pod ręką :P I nie paliła heretyków (chyba) :P

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Ale miała taką twarz i siała strach na szkolnym korytarzu.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Sykstus
Masakrator

http://s230.photobucket.com/albums/ee35 ... C00522.jpg
Reyki grasz może w wh40k ?? Jeśli tak to jak wystawie 25 podobnych sióstr to wygram grę po rozstawieniu :P Załatwię cię psychicznie ;)

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

ładna twarz ale reszta taka bardzo przeciętna. dziurka w broni by sie przydała i zdecydowanie inny kolor jej zrobic niz całej reszcie bo sie zlewa. podstawka też bidna straszliwie. złoty rozjaśnij na krawedziach oraz parę ważniejszych elementów zbroi wyciagnij. szmatki też możnaby trochę rozjaśnić na krawędziach. keep working:)
pozdro

Sykstus
Masakrator

Dziurki w bolterze nie ma bo nie mam potrzebnego urządzenia ;/ Ale zmienić kolor czego ? Broni całej ? Mogę przejechać krawędzie Mithrilem na przykład, bo teraz są zrobione boltgunem.Na podstawkę pójdzie troszku zielska :P Nie chciało mi się nic kombinować i dlatego na niej tak pusto ;/ Najjaśniejsze rozjaśnienia na zbroi robione są codex greyem, gdybym jeszcze coś jaśniejszego dał to chyba za duży kontrast będzie. Szmatki moge jeszcze troszku wyciągnąć :) Dzięki za rady ;)

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

Ale zmienić kolor czego ? Broni całej ?
tak, bo na razie wyglada na prawie tak samo wycieniowany jak czarny i wychodzi jedna plama z tego:) cześć broni mozna pomalowac jakims beżem/brązem/catachanem czy innym złamanym kolorem (z foundationów przegladnij kolory, pare ciekawych jest).
Najjaśniejsze rozjaśnienia na zbroi robione są codex greyem
no to wina zdjęcia pewnie:) aż strach doradzać czasem bo bazując na zdjęciach można dać złą radę i potem będzie na przykład 'ale vocal kazał rozjaśnić.. to przez niego':D
fotka celestynki sie nie otwiera niestety.. a szkoda bo uwielbiam sisterki;] czaderskie figurki i do tego mało osób nimi gra chyba;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Co tak skromnie zaczynasz, Sykstus... daj swoje najlepsze figsy :)

Sykstus
Masakrator

@Vokal to co oceniasz to Celestynka czyli członkini celestian squad :P Od zwykłej szeregowej różni sie tym zygzaczkiem na szmatce :) Ty pewnie maiłeś na myśli Sa!nt Celestine co ? :P Bolter jest pomalowany boltgunem i na boltgan rozcieńczony chaos black... A zbroja jest tylko cieniowana na brzegach a tak to pure black.
@Skavenblight po ca mam kopiować zdjęcia starych... są już tutaj na forum :P Będę tu zamieszczał wszystkie nowości :P

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Sykstus.Gram w Wh40k.Mam Dark Eldarów i Space marines(traity ale klimatyczne-nic PG).

Jak byś wszystkie siostry miał takie to może zdobył byś przewagę psychiczną ale tylko na chwilę.
Chwilę później ruszył bym na siostry z rządzą mordu w oczach itd.....

KFC-Karl Franz Chicken

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jakaś taka jest... nieprzyciągająca uwagi. Kolory wydają się płaskie, nudne i zdechłe. Znaczy, technicznie jest naprawdę OK, ale brakuje mi w niej czegoś kolorystycznie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

Po prostu taki schemat kolorów obrałem :P Nie rzucający się w oczy. Czarna zbroja i czerwone szmatki :P Do tego jakieś tam pierdołki. Przynajmniej na polu bitwy nie wyróżniają się za bardzo i trudniej je trafić :P

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Sykstusie, a gdzie Twoi Witch Hunters :)?
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Sykstus
Masakrator

Gdzieś na tym forum :P A pieski jeszcze nie pospreyowane nawet :P

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

Syktus pisze:Ty pewnie maiłeś na myśli Sa!nt Celestine co ?
Woodi nie za daleko się zapędziłeś ;) To jest znak zastrzeżony :lol: Jakoś nie leżą mi figsy 40k ale Twoje wyglądają wmiare :P Przekładając czas jaki już malujesz te sisterki to powinien być poziom GD. Masz już coś z DL bo nie zwróciłem uwagi na turnieju. A te figsy bardziej mnie interesują. Bo są poniekąd za moją kasę :P Chciałbym zobaczyć Demonki Nurgla kiedy coś wrzucisz?
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Sykstus
Masakrator

Odpowiedź jest prosta.. Jeśli zbiorę 300zł (minus csmi których LAsti kupuje) to zakupie Tide of Spawn i zabiorę się za konwersje w między czasie zbierając kasę na plaugbererów :) A w tym tygodniu może przyszłym przyjedzie do nas paczka z tidem i moimi podstawkami 5x5cm :badgrin: Ale nie dałeś 'r' albo inc. przy nicku :P A zapomniałbym, zakłady z Tobą to przyjemność :badgrin:

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Sykstus pisze:Gdzieś na tym forum :P A pieski jeszcze nie pospreyowane nawet :P
Musiałem przeoczyć. A pieski mam nadzieję, że do naszej kolejnej wizyty w Nowym Sączu gotowe będą ;).
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

ODPOWIEDZ