rdzę trochę prześwietla mi aparat - normalnie nie jest taka żarówiasta ale fakt powinno jej być dużo oraz innych tlenków tym bardziej, że podstawki mają być błotniste w całej armii a machiny mocno rdzewieją w błocie
kadzidełko też zardzewiało
Ostatnio zmieniony 14 cze 2014, o 00:04 przez kuczol, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do mojego studia szukaj na FB Kuczolpaintlab
Postaram się niebawem jeszcze coś wrzucić nim wyjadę budować domek. A maluję to trudno powiedzieć ale chyba od nastu lat tylko z dużymi przerwami no i wiadomo kiedyś inne czasy były, małe zasoby finansowe i sprzęt marniejszy (pamiętam wykłady Pani z mag-pola na pl. Konstytucji na temat trzymania pędzli w oliwce coby się nie rozwarstwiały:) Znowu wróciłem " sezonowo" od trzech latek kiedy dostaliśmy z synem na gwiazdkę poprzednią edycję podstawki do młotka - no i się zaczęło razem z pierwszymi bitewkami powróciła wena do malowania. Poziom malowania i dostępnych technik jest teraz dla mnie tak obszerny, że widzę dopiero jak mam duuuużo lekcji do odrobienia i powoli mój warsztat zapełnia się coraz to nowymi gadżetami (aerografy, pigmenty, efekty tlenków, pędzle kosmetyczne - idzie oszaleć). Jest czym się bawić więc człowiekowi chce się malować.
dawaj jak najwięcej rdzy wszędzie. Już widzę że ta bijąca po oczach rdza będzie Twoim charakterystycznym smaczkiem.
Lubię gdy ktoś ma takie coś co go wyróżnia
Są to prace z ostatniego pół roku - ciężko by było tyle ćwiknąć w tydzień malując kilka godzinek tygodniowo. Spróbuję może zrobić zdjęcia w świetle dziennym to widoczność będzie lepsza.