+1Scimitar pisze:Anulowanie wyników z tymi osobami będzie najsprawiedliwsze.
Mistrzostwa WFB Unviversal Battle [S1]
Re: Mistrzostwa WFB Unviversal Battle [S1]
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Dzięki, przydasz się. Wyślij mi rozpiskę, informacje masz w 1. poście.przelas pisze:w razie czego ja mogę zastąpić kogoś kto nie gra , jeśli to pomoże
Dostanę jakieś wyniki do jutra czy mam Wam dać tydzień czasu jeszcze?
Ja nie wiem czy dam rade ze Scimitarem
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Dobra, macie dodatkowy tydzień. Jak nie będę widział chęci z Waszej strony to zamykam Ligę.
PSz zagraj z Przylasem.
PSz zagraj z Przylasem.
Poczekaj na nowy sezon.Żaba Wlkp pisze:można jeszcze pograć w ligę?
Roger.lohost pisze:poprosze o bay w przyszlym tygodniu, sprzet mi sie sypnal i musze zaczekac az wroci z serwisu.
Podsumowanie poprzedniej rundy:
- rozegrano 2 z 6 spotkań, brawo
- tylko 1 z 4 par, które nie zagrały była uprzejma zgłosić remis
- Lenin wciąż nie żyje
Mam propozycję. Rozpiszę nową ligę wraz ze swoimi uwagami. Pojawiło się kilku chętnych, nieaktywni też się pewnie ucieszą, że nie muszą rezygnować. Osoby zainteresowane zapraszam do komentowania, bo to dla Was.
Dziękuję wszystkim aktywnym graczom za chęci i zapał do tej ciekawej wersji WFB. Oficjalnie karcę Durina, Dymitra i Krasnala za słabą lub bardzo słabą frekwencję. Moje uwagi:
-osobiście uważam, że liga nie może być taka długa: za mało emocji; zbyt duża szansa, że ktoś odpadnie i nieumyślnie stworzy problem
-faza grupowa + turniejowa: 3 tygodnie na rozegranie meczy w grupie, w turnieju mecz i rewanż armią przeciwnika
- rozegrano 2 z 6 spotkań, brawo
- tylko 1 z 4 par, które nie zagrały była uprzejma zgłosić remis
- Lenin wciąż nie żyje
Mam propozycję. Rozpiszę nową ligę wraz ze swoimi uwagami. Pojawiło się kilku chętnych, nieaktywni też się pewnie ucieszą, że nie muszą rezygnować. Osoby zainteresowane zapraszam do komentowania, bo to dla Was.
Dziękuję wszystkim aktywnym graczom za chęci i zapał do tej ciekawej wersji WFB. Oficjalnie karcę Durina, Dymitra i Krasnala za słabą lub bardzo słabą frekwencję. Moje uwagi:
-osobiście uważam, że liga nie może być taka długa: za mało emocji; zbyt duża szansa, że ktoś odpadnie i nieumyślnie stworzy problem
-faza grupowa + turniejowa: 3 tygodnie na rozegranie meczy w grupie, w turnieju mecz i rewanż armią przeciwnika
Ja dwocu bitew nie zagralem. Przyznaje sie bez bicia
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Mam dokładnie te same odczucia. Również chciałbym się zgłosić.lohost pisze:tez jestem chetny, natomiast niebardzo ten rewanz armia przeciwnika mi sie podoba, to juz jakies scenariusze bym wolal albo magiczne tereny.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!