Galeria Imperium
Moderator: #helion#
Re: Galeria Imperium
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
I dla takich widoków zbieram swoje imperium Jest moc!
Jazda na wilkach też świetnie wygląda. Gdyby nie to, że klimat ulryka mi nie pasuje pewnie kombinowałbym pod tę stronę również. W ramach małej dygresji, uważam, że zamiast demisiów mogłyby być mechaniczne wierzchowce
Jazda na wilkach też świetnie wygląda. Gdyby nie to, że klimat ulryka mi nie pasuje pewnie kombinowałbym pod tę stronę również. W ramach małej dygresji, uważam, że zamiast demisiów mogłyby być mechaniczne wierzchowce
Takie ilości cieszą oko
To są tylko te pomalowane^^
Z1gU - obym ja i jak największa ilość generałów Imperium dołączyła do Ciebie w jakości i ilości
Ale muszę zapytać - jak osiągasz efekt tak wyraźnego białego koloru i ogólnie takich jednolitych a zarazem mocno zaznaczonych barw, np. na twarzach albo widać to na detce 10 FreeCompany?
Super to wygląda, naprawdę świetnie a ten biały kolor mnie rozwala - idealny!
Ale muszę zapytać - jak osiągasz efekt tak wyraźnego białego koloru i ogólnie takich jednolitych a zarazem mocno zaznaczonych barw, np. na twarzach albo widać to na detce 10 FreeCompany?
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
-SaH- pisze:Ale muszę zapytać - jak osiągasz efekt tak wyraźnego białego koloru i ogólnie takich jednolitych a zarazem mocno zaznaczonych barw, np. na twarzach albo widać to na detce 10 FreeCompany?
Powiem Ci tak detke malowalem jakies 4 lata temu i o ile dobrze pamietam wtedy malowalem tylko elf flah na czarny podklad robiac oczywiscie obrys "cieni" bardzo czasochlonna robota.
co do bialego to poprostu jest to tylko bialy na czarnym podkladzie poprawiony moze ze dwa razy rowniez z obrysem zagięć na ciuchach
A może jakaś specyficzna farbka?
Pytam, bo ja miałem zawsze z nim problem przy rozprowadzaniu.
Miałem podpowiedzi, żeby bardziej rozwodnić, czy tam namoczyć pędzelek.. Będę musiał próbować.
Pytam, bo ja miałem zawsze z nim problem przy rozprowadzaniu.
Miałem podpowiedzi, żeby bardziej rozwodnić, czy tam namoczyć pędzelek.. Będę musiał próbować.
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
to napewno farbka cytadeli mozna by powiedziec ze nawet troche bardziej zgetniala niz rozwodniona
Mi się bardzo podoba,czysto i solidnie. Wielkie trzymaj tak dalej.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Naprawdę kawał dobrej roboty.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious