Monstroys
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Monstroys
Wygląda jak chaośny. Albo pozostawiony gdzieś na wraku ostatni z braci ;]
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
+1Kordelas pisze:Według mnie zieleń bardzo pasuje. Klimaty Dark Angel do niego pasują. Jest ten 40k-owy gotyk ,a nie jakaś niebieski mięczak
Czekam na resztę
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Zdecydowanie nie ten odcień zieleni do DA lubię. Teraz ten odcień przypomina mi kolorystycznie zieleń pojazdów chyba US army albo zsrr.
Troszkę podupadł mój topic, ale byłem zajęty zbyt długim składaniem pierwszego tytana, także wybaczcie, że DA nie skończony, ale pewne modele mają pierwszeństwo
na platformie będzie siedział dark apostle, broń na magnesach, podstawka w toku
sry za jakość zdjęć - robione z ręki:
na platformie będzie siedział dark apostle, broń na magnesach, podstawka w toku
sry za jakość zdjęć - robione z ręki:
Shiit niezle Genialny pomysl !!
Prawda, aczkolwiek muszę przyznać, iż to wizja klienta. Nie mniej - udana
Yup ale patrząc na efekt to oczywista oczywistość .Monstroys pisze:Prawda, aczkolwiek muszę przyznać, iż to wizja klienta. Nie mniej - udana
Sprobuj moze pomysleć jeszcze na ramieniem z dzialkiem by czegos nie dodać. Może stara dobra duża czach z ktorej paszczy wystaje działko ?
Niestety było już za późno na tamtym etapie by to zmienić.probuj moze pomysleć jeszcze na ramieniem z dzialkiem by czegos nie dodać. Może stara dobra duża czach z ktorej paszczy wystaje działko ?
Delikatny progres - zardzewiałe elementy w 99% skończone (zawsze się znajdzie ten 1% do poprawy )
Jutro atakujemy pancerz (czas na pozowane zdjęcia przyjdzie po skończeniu figurki - fotki pstrykane telefonem, także są raczej wyblakłe)
Efekt dzisiejszego dnia pracy - do końca tygodnia powinienem się z nim wyrobić:
Dzięki A na tempo ma wpływ klient
Świetny
Jedyne co mi w nim nie pasuje to ta głowa na kablach...
Jedyne co mi w nim nie pasuje to ta głowa na kablach...
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
no nie wiem jak ją wybronić za bardzoJedyne co mi w nim nie pasuje to ta głowa na kablach...
dzisiaj robiłem metaliki - foty jak zwykle na szybko po dniu pracy. Czas na sesję przyjdzie po skończeniu figurki.
Pytanko jak robisz czerwień ? Fajnie nasycone kolorki wylaza i ladnie odcinaja sie obicia na tej farbie.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Żółty brud to pigmenty?
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
najpierw aerograf - farmbki vallejo air, fiery red i scarlet red
Pytanko jak robisz czerwień ? Fajnie nasycone kolorki wylaza i ladnie odcinaja sie obicia na tej farbie.
potem pędzelki - od ciemnej czerwieni i czerni przy krwaędziach, do pomarańczu i żółci na krawędziach obić
to farby - zaczynając od (podaję kolory, nie firmę farb, bo pewnie każda oferuje podobne barwy): ciemny brąz, brąz, ceglany, pomarańczowy, żółty (wszystko mocno rozwodnione).Żółty brud to pigmenty?
Dzisiaj nic nie wrzucam.
Zacząłem ołtarz, skończyłem highlightować pancerz i zrobiłem głowę - a;e w sumie to nie widać zbyt wiele na tych wspaniałych zdjęciach.
Jutro pewnie skończę ołtarz
Własnie tak myslalem. Obecne czerwienie GW sa troche bardziej przygaszone niż te od Valeo.Monstroys pisze:najpierw aerograf - farmbki vallejo air, fiery red i scarlet red
potem pędzelki - od ciemnej czerwieni i czerni przy krwaędziach, do pomarańczu i żółci na krawędziach obić
Jutro kończymy! W niedzielę podstawka, a Dark Apostle, który będzie stał na górze w przyszłym tygodniu.
Warshrine w 95% gotowy:
Warshrine w 95% gotowy: