Gender Workshop.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Re: Gender Workshop.
Co mają gracze Orków powiedzieć ? Gender Workshop wciąż, nawet tłuczone rębakami i obrażane najplugawiej jak goblin umi oraz straszone głośnym WAAAAAAAGH! o 4tej w nocy co noc nie chce wyjawić czy nasze rasy mają samice i jak się właściwie rozmnażają
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Toć to nie 40K Jestem trzymany w niewiedzy przez brytoli, normalnie jak ze śmiercią Sikorskiego...
Panowie zapominacie o co tak naprawdę chodzi w Gender , oraz czym ta ideologia jest . Po prostu GW pokazuje całkowite równouprawnienie , przemieszanie płciowo seksualne, zamianę ról społecznych . To wszystko jest właśnie ukazane w ich figurkach . np w oddziałach elfów mamy modele kobiece wystawiane równorzędnie z męskimi, włócznicy de, straże WE.
Mógłbym podawać mnóstwo przykładów, ale to niema sensu .
Gw przenosi ,a raczej korzysta z ogólnego trendu oraz fali lubości dla Gendery ,aby pozyskać klientów lubujących ta ideologię tyle.
Mógłbym podawać mnóstwo przykładów, ale to niema sensu .
Gw przenosi ,a raczej korzysta z ogólnego trendu oraz fali lubości dla Gendery ,aby pozyskać klientów lubujących ta ideologię tyle.
A ja bym poszedł o krok dalej i powiedział, że dżendżer zostało wprowadzone przez GW, żeby zwiększyć obroty. Tak jak pisali poprzednicy, przecież już w latach 80 po stołach popylały roznegliżowane modele z wielkimi mieczami. Zaczęło się od figurek, a teraz każą dzieciom w przedszkolach zmieniać płeć i jeść prezerwatywy, i to na przestrzeni 30 lat taka zamiana!!! Nie do pomyślenia! C będzie następne? Ja widzę światową dominację GW, przejęcie władzy nad całym globem i wydawanie genitaliów w Finecast'cie!
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ja się spodziewałem kłódeczki, dwie strony temu.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Jak spamować to spamować ale zastanawiam się jakie mam fetysze posiadając :
Krasie
Demony - bez slanesha
Gobotonie
Hight Elfy
Krasie
Demony - bez slanesha
Gobotonie
Hight Elfy
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Grichalk pisze:Conchita Wurst?Fuxiorr pisze:Jak spamować to spamować ale zastanawiam się jakie mam fetysze posiadając :
Krasie
Demony - bez slanesha
Gobotonie
Hight Elfy
Dlaczego ja ?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ja jestem całkiem w porządku, grając mono slaaneshem. Żadnych odchyleń, cycki w normie.