ale grozny hool, normalnie nic tylko uciekacPawełek pisze:
Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
thurion nie smiej sie
nie zaciales sie nigdy przy goleniu? bo mi sie zdazylo pare razy w zyciu !
nie zaciales sie nigdy przy goleniu? bo mi sie zdazylo pare razy w zyciu !
Wow, chyba pierwsza fota Natalii na tym forum, na którym wygląda dokładnie jak w realu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No co Ty, właśnie dobrze na tym zdjęciu wyszłaś. Jak w realu, a nie jakaś emoszczurochudzina (obecne zdjęcie)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
EmoszczurochudzinaTomash pisze:
No co Ty, właśnie dobrze na tym zdjęciu wyszłaś. Jak w realu, a nie jakaś emoszczurochudzina (obecne zdjęcie)
Dobre... choć mnie tam się obecne podoba no ale na pewno komórka Fanatyka przekłamała ostro z kolorami
[ale gdzie emo? nie noszę grzywki od 6 lat, a włosy na czarno farbowałam raz, na 3 tygodnie, i też dawno ]
Emo is a state of mind, my friend
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tu nie ma nic do śmiacia - najgorsze jest zrywanie plasterka po godzinie. A że mikroport musiał się solidnie trzymać, to plasterek był częściowo naklejony na włosy :/
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
a co - chcesz mieć zdjęcie En Face? to proszę:Skavenblight pisze:
Oj Yudo, czemu buźkę zawsze odwracasz na zdjęciach?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: