Problemy początkującego
Moderator: KrzysiekW
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Problemy początkującego
Wszystko jest lepsze od Greater Deamonów GW. A już szczególnie Spider Demon. <3
przyznaj się że to przez cycki
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Mam pytanie odnosnie losowania giftow. Jak mam wykupione 2 greaty gifty i wylosuje dwa takie same to
moge zamienic jeden (tak jak w przypadku czarow) na jaki chce?
I drugie pytanie, czy moge rzucac obie kosci razem czy trzeba je rzucac pokolei i odrazu deklarowac ewentualna zamiane na bron?
moge zamienic jeden (tak jak w przypadku czarow) na jaki chce?
I drugie pytanie, czy moge rzucac obie kosci razem czy trzeba je rzucac pokolei i odrazu deklarowac ewentualna zamiane na bron?
w booku masz napisane iż rzucam oddzielnie i w przypadku 2x ten sam wynik, przerzucasz kość do skutku aż wypadnie inny gift. Oczywiście zawsze możesz zamienić na 0
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
tak teraz mnie naszło pytanie. Jak wygląda sprawa naszej tabelki w przypadku użycia Chromatic Tome?? Mamy przerzut na wiatry magii ale czy nowy wynik również odnosi się do tabelki czy mimo wszystko zostaje wynik z pierwszego rzutu?
no poza efektem 2 i 3 na tabelce mnie boli bardziej posiadanie 2-3 kości na 10 czarów ale jeśli dodatkowo książka zmienia efekt tabelki to też super
Pink fire z burning chariotu jak ma k6 do siły to ta siła jest na całej templejce czy tylko na środku ? - bardziej logiczne jest dla mnie że na całej templejce/wzorniku
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy