Wrócę do jeźdźca rombów ze strony piątej.
Nie mogę się na niego napatrzeć Jest mistrzostwem świata! Jestem pod ogromnym wrażeniem, bardzo mi się podoba
Moim zdaniem podstawka jest taka jak trzeba, nie jestem zwolennikiem przepychu na podstawce.
Model był konwertowany czy można gdzieś kupić taki gotowy?
Ostatnio zmieniony 17 mar 2014, o 08:42 przez Flinsh, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Wszystko bardzo mi się podoba Ciągle się zachwycam smoczym palladynem w rombach
Btw czy Pani w czerwonej sukience dostała młotem bojowym w lewy policzek?
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Szkoda, że nie zrobiłeś większego. Jak dla mnie treby GW są słabe strasznie. Ale i tak szacun za wykonanie. Mam nadzieję, że malowanie będzie równie dobre, jak nie lepsze
@matis- też myślałem, czy większy nie zrobić, ale uważam że podczas rozgrywki/przenoszenia ten rozmiar będzie bardziej praktyczny. I tak jest trochę większy, z grubszych belek niż oryginał.
Trebusz skończony i tu niespodzianka. Jeżeli spodobał Wam się i jesteście zainteresowani- piszcie pw. Jeżeli zbierze się przynajmniej ze 3 chętnych, biorę się do roboty. Mam trochę deski i mogę coś jeszcze skroić. Wykonany przeze mnie będzie podobny do tego ze zdjęcia, oczywiście będzie sklejony i pomalowany. Cena- 80zł, w tym już wliczona przesyłka. Zdjęcia z załogą i trebuszem gw podglądowe.