Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Możesz zawsze powiedzieć że jakiś demon tą machinę opętałMonstroys pisze:no nie wiem jak ją wybronić za bardzo
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Słusznie!Możesz zawsze powiedzieć że jakiś demon tą machinę opętał![]()
troszkę się uśmiałem, bo w studio każdego dnia jęczałem, że każdy element, który malowałem zawierał czaszki (każdy chaosowy). Do tego sam mu nakleiłem z 10 tu i tam, więc gdybym w fazie składania podstawki nakleił tam czaszkę, to po pomalowaniu tej figurki, ale przed rozpoczęciem podstawki - na pewno bym ją oderwałA co do podstawki to co ta za podstawka do wh40k brez czaszek?:D
najpierw zdrapywałem potem podciągałem zadrapania.Figurka poprostu MEGA! te odbicia lakieru malowałeś czy zdrapywałeś farbę?
Dzięki serdeczne!Coś wspaniałego.![]()
Wszyscy tylko Nurgle i Nurgle. Pomaluj Slaaneshowego!Ale Nurglowy będzie lepszy!
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Yeah!Monstroys pisze:Slaaneshowy będzie trzeci
są dwie metody - bardziej i mniej wyrafinowana.wtłumaczyłbyś jak się konkretnie tą farbę zdrapuje ?