MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Hehe, ta mina w ruchu była niezła
Szkoda, że mecz bez bramek, ale bramkarze dali radę
Szkoda, że mecz bez bramek, ale bramkarze dali radę
Gra Australii lepsza niż gol, zasłużyli na prowadzenie, jak wygrają bedzie kolejny hit po Kostaryce
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Bardzo ładny mecz, australijscy piłkarze wykazali się hartem ducha i wolą walki czym udowodnili, że są godni swoich walecznych przodków z ANZAC-u.
Lest we forget:
Dobry mecz. Szkoda mi że Australia odpada.
Po tym co pokazali w meczach z Chile i Holandią, naprawdę szkoda.
Gorsze drużyny wyjdą zapewne z grup.
Wisła Kraków.
Serce mam pomarańczowe ale faktycznie Australia super.
Gol Australijczyka ładny to fakt - ale mimo wszystko wole "rybkę" w wykonaniu RvP
Za chwile Hiszpania (trzymam kciuki), w nocy chyba olejże Chorwację bo po ty co zobaczyłem w meczu z Brazylią będę im mocno kibicował !
Gol Australijczyka ładny to fakt - ale mimo wszystko wole "rybkę" w wykonaniu RvP
Za chwile Hiszpania (trzymam kciuki), w nocy chyba olejże Chorwację bo po ty co zobaczyłem w meczu z Brazylią będę im mocno kibicował !
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Teraz Chile, a nie Hiszpania
Wisła Kraków.
Przy obecnym układzie meczów jeszcze nie odpadli. Jeśli Hiszpania wygra, a Holandia w ostatnim meczu również, to Australii będzie potrzebne do awansu zwycięstwo z Hiszpanią. Przy równej liczbie punktów decydują: różnica bramek, bramki zdobyte, bezpośrednie mecze:Sevi pisze:Dobry mecz. Szkoda mi że Australia odpada.
Australia 3:6 (-3) 0 pkt.
Hiszpania 1:5 (-4) 0 pkt.
Chile 3:1 (+2) 3 pkt.
Strzelam: Hiszpania - Chile 2:0, Australia - Hiszpania 1:0, Chile dostaje od Holendrów np. 2 bramkami.
AUS 4:6 (-2) 3 pkt.
HIS 3:6 (-3) 3 pkt.
CHI 3:5 (-2) 3 pkt.
W takim układzie awansuje Australia z 2go miejsca, Chile 3cie, Hiszpania 4ta Owszem, to już mocna fantastyka, ale jeśli Hiszpania wygra, to jeszcze wszystko możliwe. Remis Hiszpanów właściwie grzebie ich szanse na awans albo mocno je ogranicza. Szkoda, że Cahil nie zagra z Hiszpanią w ostatnim meczu, bo dawał jakość Australii z przodu.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
I lawina bramek. Średnia prawie 3 bramki/mecz.
EDIT : 2-0.
Czy będzie 3-2 dla Hiszpanii? Nie sądzę!
EDIT : 2-0.
Czy będzie 3-2 dla Hiszpanii? Nie sądzę!
Ostatnio zmieniony 18 cze 2014, o 20:45 przez Jasif, łącznie zmieniany 1 raz.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.