DreamPainting Studio - galeria prac
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Damikowe łamanie pędzla - DRZEWO Z MIECZEM
Em... Dlaczego on stoi na 50tce?
Wiem, ale jestem jak dziecko i kiedy dostanę nową zabawkę, bawię się nią do znudzeniasmiejagreg pisze:Ćwicz pędzel, aero wszystkiego za ciebie nie zrobi...
Nie będę malował od początku chyba.Kacpi 1998 pisze:A hydrę skończyłeś ?
@Urban @Jacobs
Nie, to ta podstawka która miała być przez kamulec wygląda na 50tke.
Czy on jest na złej podstawce ?
Malowanie przyjemne dla oka, ale według mnie zbyt mało agresywne kolory dobrałeś do tej figury, wydaje mi się, że można więcej wycisnąć z niego (np. głowa, dłoń, szpony)
Malowanie przyjemne dla oka, ale według mnie zbyt mało agresywne kolory dobrałeś do tej figury, wydaje mi się, że można więcej wycisnąć z niego (np. głowa, dłoń, szpony)
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Mieczyk mi sie nie podoba wyglada jakbys maznal na bialo i w srodkowej czesci pierwsze jakies fioletowe glejzy i ...tyle Jak na speedpainting to spoko ,tylko podstawka uboga ...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Hydra bardzo dobra, choć podstawka do niej nie pasuje w najmniejszym nawet stopniu. Durthu trochę słabiej, szczególnie jego twarz mogłaby być lepsza.
- Kacpi 1998
- Masakrator
hydra bardzo mdła a na podstawce treemana spod trawy prześwituje klej choć sam treeman ładny
przemalowywałeś stary model czy kupiłeś nowy ?
przemalowywałeś stary model czy kupiłeś nowy ?
Zdjęcie hydery trochę prześwietliłem, sam nie sądzę, że jest mdła. Fakt, podstawka do niej nie pasuje, może kiedys ją poprawię, bo moje DE się wyprzedały, więc nie mam po co jej na stół wystawiać
Durthu nie całkiem przemalowany, jedynie poprawiony.
Dzięki za komentarze
Durthu nie całkiem przemalowany, jedynie poprawiony.
Dzięki za komentarze