Malarskie inspiracje Starego Świata
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Malarskie inspiracje Starego Świata 03.06 Grimm Burlukss
korzystaj z trybu priorytetu przysłony lub manualnego.
Duża wartość przysłony (f22 na przykład) ---> mały otwór obiektywu ---> duża głębia ostrości
Mały otwór wiąże się również z małą ilością światła wpadającego na matrycę więc konieczne są dłuższe czasy naświetlania, ale przy statywie i figurkach to nie problem.
Duża wartość przysłony (f22 na przykład) ---> mały otwór obiektywu ---> duża głębia ostrości
Mały otwór wiąże się również z małą ilością światła wpadającego na matrycę więc konieczne są dłuższe czasy naświetlania, ale przy statywie i figurkach to nie problem.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Mega oddział! Powaznie, super robota, czekam na malowanie i aż pokazesz ich na jakimś turnieju 

- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Zapowiadają się super:D Kiedy się za nie zabierasz?
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Od jutraCookie Monster pisze:Zapowiadają się super:D Kiedy się za nie zabierasz?

W niedzielę ich wezmę na turniejGalharen pisze:Mega oddział! Powaznie, super robota, czekam na malowanie i aż pokazesz ich na jakimś turnieju

Podstawki mi się nie podobają, są zbyt masywne i zajmują za dużo miejsca w porównaniu do modeli imo. Poza tym to pomysł bardzo mi się podoba i modele też 
Powodzenia!

Powodzenia!
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane 

Waywatchers powoli się malują a tymczasem przygotowałem moją perełkę w armii - Wild Riders

Dzięki zdjęciom i szaremu podkładowi widzę, że kilka rzeczy trzeba będzie jeszcze zalepić GS przed malowaniem

Dzięki zdjęciom i szaremu podkładowi widzę, że kilka rzeczy trzeba będzie jeszcze zalepić GS przed malowaniem

Ostatnio zmieniony 14 cze 2014, o 17:11 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
Te figsy sa po prostu genialne .Jeszcze w tym bialym/szarym podkladzie widac wszystkie szczegoly 
edit:
Mam nadzieje ,ze na laczeniach glowek jeleni to wina foty ,a nie linie podzialu

edit:

Niestety z główkami mnie czeka jeszcze zabawa GS przed malowaniemszczurek pisze:Te figsy sa po prostu genialne .Jeszcze w tym bialym/szarym podkladzie widac wszystkie szczegoly
edit:

W międzyczasie poprawiłem jeszcze pokazywanego wcześniej bombera - klient poprosił o odcięcie bomb i wyrzucenie jednego śmigła. Przy okazji pobawiłem się z nim jeszcze i pstryknąłem lepsze zdjęcia
Prosta praca bez fajerwerków...

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajnie pomalowany sprzęt, bez fajerwerków, faktycznie, ale porządna robota...
W końcu doktorat napisany i oddany, więc mogę powrócić do figurek 
Na początek małe wspomnianie - dostałem zdjęcie całego, pomalowanego przeze mnie klocka Długobrodych - wszystkie modele pomalowane przeze mnie prócz BSB na niedźwiedziu, który jest dziełem Rothanda

I to co teraz mam na warsztacie - Irondrakes
Tutaj WIP jednego z nich...Niedługo cały oddział na porządnej fotce 

Na początek małe wspomnianie - dostałem zdjęcie całego, pomalowanego przeze mnie klocka Długobrodych - wszystkie modele pomalowane przeze mnie prócz BSB na niedźwiedziu, który jest dziełem Rothanda

I to co teraz mam na warsztacie - Irondrakes