odciski palcow
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
odciski palcow
jak skutecznie pozbywac sie odciskow palcow z GSu? prosze rady
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Polecałbym wazelinę (bez skojarzeń). Świetnie spisują się takie w formie pomadki do ust Nivea (ukłony dla Kerima).Piotr3K pisze:Musisz używać wody, tzn zamoczyć palce/ręke przed lepieniem.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Ja jednak wolę używać wody. Mam wazelinę Ziaji (chyba tak e pisze) i jak natłuszczę ręcę to nie jestem w stanie nic nimi wykonać bo są zbyt tłuste i śliskie. Byc może trafiłem na kiepską wazelinę.
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Rąk nigdy nie natłuszczam - wazelinę kładę (jednym palcem, by pozostałe pozostały czyste) bezpośrednio na GS (ew. narzędzie) w naprawdę niewielkich ilościach (zawsze można dołożyć). Sprawdza się metoda i nie ma generalnie problemu tłustych rąk.
BTW jeżeli trafi nam się odcisk, można to elegancko wypolerować (póki GS jeszcze miękki rzecz jasna) - tyci, tyci wazeliny na polerowane miejsce i delikatnie palcem pocieramy (lub odpowiednim narzędziem modelarskim).
BTW jeżeli trafi nam się odcisk, można to elegancko wypolerować (póki GS jeszcze miękki rzecz jasna) - tyci, tyci wazeliny na polerowane miejsce i delikatnie palcem pocieramy (lub odpowiednim narzędziem modelarskim).
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!