ale widzac ilość przedpłat zapłacę na turnieju.
[Katowice,22.06.14r]PRE-MASTER BLASTER-EURO W RUDYM VOL.4
Re: [Katowice,22.06.14r]PRE-MASTER BLASTER-EURO W RUDYM VOL.
Ja tez bede

Powiedz że przeprowadziłeś się do Zabrza to ci wybaczą , bo szkoła "Zdzicha"zaf pisze:Ja tez bede
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
zaf pisze:Ja tez bede
Nie rozumiem??????????
Co ma piernik do wiatraka.
Jak zapłacisz to tylko zachęcisz innych do przyjścia.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Dodałem ograniczenia dla WE.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Od biedy mogę wziąć krasnoludzkiego jak Cię nikt nie poratuje
Jankiel pisze:Kasa poszla, dopisz mnie.
Ha, właśnie wybierałem numer do Ciebie jak to przeczytałem
Ze względu na to,że sporo osób nie wpłaciło do tej pory, a ma zamiar pojawić oraz w związku z tym, że niektórym nie podoba się system losowania paringów przed turniejem podjąłem decyzję, że losowanie paringów odbędzie się bezpośrednio przed pierwszą bitwą.
Można wiedzieć, kto jest przeciw i jakie wysuwa argumenty? Bo bardzo mnie to ciekawi.Heretic pisze:Ze względu na to,że sporo osób nie wpłaciło do tej pory, a ma zamiar pojawić oraz w związku z tym, że niektórym nie podoba się system losowania paringów przed turniejem podjąłem decyzję, że losowanie paringów odbędzie się bezpośrednio przed pierwszą bitwą.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Solo
takie, że jak ktos nie dojedzie to potem trzeba i tak kombinowac
takie, że jak ktos nie dojedzie to potem trzeba i tak kombinowac
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Zwykle tak odpowiadam, chyba że ktoś rozkręca (ewentualnie ja rozkręcam
)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
@ Jasif. Wydaje mi się to oczywiste. Zarzut ustawiania paringów pod siebie. Nie mogę dopuścić do tego, żeby komuś nawet taka myśl przeszłą przez głowę, a wiem, że niektórzy tak uważali. Nawet jeżeli zarzekali się, że jest inaczej, Co gorsza gadali tak za plecami. Tak będzie najlepiej. Każdy ma pewność, że zostanie uczciwie rozlosowany.
poza tym spekulanci, którzy nie wpłacają przedpłat by zostać rozlosowanym na miejscu i ominąć najtrudniejszych przeciwników, którzy już wpłacili. Wynik jest taki, że można losować tylko wtedy kiedy lista jest wypełniona po brzegi.
Na końcu chciałbym dodać, że tak naprawdę nie robi to aż takiej różnicy w mojej ocenie.
poza tym spekulanci, którzy nie wpłacają przedpłat by zostać rozlosowanym na miejscu i ominąć najtrudniejszych przeciwników, którzy już wpłacili. Wynik jest taki, że można losować tylko wtedy kiedy lista jest wypełniona po brzegi.
Na końcu chciałbym dodać, że tak naprawdę nie robi to aż takiej różnicy w mojej ocenie.