Lord vs. Runelord
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Challange to zawsze podstawa.Kowoadło wydaje mi sie lepsze ale lubie czasami troche odmiany i gram lordem na tarczy. M.R of Challenge to podstawa jak bierzemy lorda;P
Albo ucieknieJeśli chodzi o walke...zawsze jest MRo ChMoze cos przyjme
![]()

Co sądzicie o takim Lordzie ? Kosztuje 298 , ale zjada wszystko smokopodobne i może działać samodzielnie ( ward 2+ vs strzelanie ).
Lord na tarczy z tarczą
- challenge
- resistance, shielding
- +1A , siła x2 na T 5+ ( czyli smoczek inkasuje 2 rany raczej bankowo, smoczek z lordem wklepuje max 1
i niema FO
)
Moim zdaniem lepsze to od wersji dwurakowej chociażby dlatego że : bretka nie ma warda 5+ , DL, WE!
no i smoczki.
Lord na tarczy z tarczą
- challenge
- resistance, shielding
- +1A , siła x2 na T 5+ ( czyli smoczek inkasuje 2 rany raczej bankowo, smoczek z lordem wklepuje max 1

Moim zdaniem lepsze to od wersji dwurakowej chociażby dlatego że : bretka nie ma warda 5+ , DL, WE!

No fajnie, ale wpadnie w niego klocek rankowy i się złamiesz. Lepiej puszka, nawet 10 bloodthristerów i 10 smoków chaosu go niezabije
. No chyba, że ktoś będzie bić bez sejwa
(ale wtedy raczej mała siła
).

Grałem dizsiaj tym lamusem na tarczy.........przechdoze an gildie inż
Nigdzie nie doszedł (VC wiec chalange nie działał
) a zmarł od....3 tur curse of the yers........... zestarzał sie w zastraszajacym tempie.... a takiego starucha wiecej juz nie ma co brac na bitwe
Ot...myslałem ze to krasnoludzcy gracze bez powodu narzekają na tego pana...ael on faktycnzie słabowity dziadek jest i lepiej niech siedzi na półeczce bo jeszcze umrze znowu i co ? 
Pozdro

Nigdzie nie doszedł (VC wiec chalange nie działał

Pozdro
Bo ty nieumiesz grać lordem. W sobote u nas turniej, zabieram lorda i niema bata, bedzie się musiał z kimś pobić
. I wątpię czy mi zdechnie
.

A nie przypadkiem czariotową ? 

Kuźwa, ale teraz te podstawki wymyślają
, gigant jakaś kosmiczna 50x75 niewiadomo skąd, ten też niema czariotowej tylko 40x60. 

TomCio pisze:Kuźwa, ale teraz te podstawki wymyślają, gigant jakaś kosmiczna 50x75 niewiadomo skąd, ten też niema czariotowej tylko 40x60.
Żeby pasował do oddziału w czariotowej to by psuł szyki
a tak masz ładnie
wwo ow
wwo ow
wwo ow
wwwww
wwwww
I klocuszek mamy foremny

Chyba nie, albo sztrzelasz albo pchasz.
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
to niedobrze...
wiec nie oplaca sie "popychac" maszynek skoro na to samo wychodzi jakbys zrobil ruch...

wiec nie oplaca sie "popychac" maszynek skoro na to samo wychodzi jakbys zrobil ruch...