Moje malowanki - do oceny
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moje malowanki - do oceny
Witam.
Wrzucam kilka zdjęć figurek do oceny. Zdjęcia nie są najlepszej jakości ale cóż począć. Następne będą lepsze.
Bardzo proszę o ocenę.
Wrzucam kilka zdjęć figurek do oceny. Zdjęcia nie są najlepszej jakości ale cóż począć. Następne będą lepsze.
Bardzo proszę o ocenę.
- Kacpi 1998
- Masakrator
da się centaury normalnie przyklić bo te wyglądają na mocno pijane ? oprócz tego wszystko ładne
- Kacpi 1998
- Masakrator
kapłan dość słaby w porównaniu do reszty a tak na serio to jak na rok malowania to można wpaść w kompleksy
zbierasz kilka armii czy malujesz co się nawinie ?
na terminatorach można by jeszcze tylko metal porozjeśniać\złoszowaś
zbierasz kilka armii czy malujesz co się nawinie ?
na terminatorach można by jeszcze tylko metal porozjeśniać\złoszowaś
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Najfajniejszy demon Tzeentcha. Bardzo super!
(za to maszyna Khorne'a pozostaje nadal tak słabym modelem, że nic niej nie uratuje)
(za to maszyna Khorne'a pozostaje nadal tak słabym modelem, że nic niej nie uratuje)
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Jak wyżej, też mi się demon podoba. A co do maszynki khorna to nie wiem jak bardzo trzeba by było ją pociąć i poprzerabiać żeby to zaczeło być w miare fajne:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Mnie sie malowanie bardzo podoba. Szczególnie jak na taki mały staż w pędzlowaniu Jedyne do czego bym sie przyczepił to podstawki, ale to już może kwestia gustu, nie wiem. Wydaje mi sie, że jakby je dopracować/uzupełnić to by jeszcze bardziej poprawiły jakośc modeli.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1roc3s pisze:Mnie sie malowanie bardzo podoba. Szczególnie jak na taki mały staż w pędzlowaniu Jedyne do czego bym sie przyczepił to podstawki, ale to już może kwestia gustu, nie wiem. Wydaje mi sie, że jakby je dopracować/uzupełnić to by jeszcze bardziej poprawiły jakośc modeli.