21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku
Re: 21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku
Skończcie to już - takich spraw się na forum nie załatwia. A już na pewno nie na tym forum. Sio! I posprzątajcie po sobie
.

@Andrzej nie mieszaj.Fluffy pisze:@Andrzej
Wcześniej Kosmo wywalil mi w lorda 12 hitów z infernal gateway z S8. Odruchowo rzucil "no to wardy", ja rzuciłem i lord, mający zaraz złożyć helenę zszedł. Po bitwie przypomniałęm sobie i podszedlem do Kosma i Butana, i mówię, że miałem jeszcze rpzecież save na "6". Przy 12 hitach robi roznicę. Zasmiali się, że nie muszą znać statystyk lorda krasiowego. Nie robiłem scen, bo uznalem że obaj z Kosmem się pomyliliśmy.
Chwilę potem podchodzi Butan ze sprawą ranienia na 5+. Bylo tak, pomyliłem się, Kosmo zaakceptował, wokól stolu było z 5 osób kibicujących bitwie, nikt nie protestował. Nagle okazuje się że ja mam znac statystyki demon princa?
Co w tej sytuacji miałem odpowiedzieć Butanowi? Pomyłka za pomyłke, wyszlo na jedno. Nikt nie miał do nikogo pretensji.
Pomyliłem się, a Kosmo zaakceptował ten fakt. I to wszystko.
Róbcie z tym co chcecie. Po poście Andrzeja-Legendarnie-Uczciwego mam już serdecznie dość Szybkiego Szpila.
Dwa błedy po kazdej ze stron. Zostało wszystko dogadane.
\/\
Whatever, nie zamierzam się w to bardziej wgłębiać. Powiedziałem co widziałem, nie wiem co uzgodnili między sobą. Sevi jest orgiem i zrobi to co uważa za słuszne. Jeśli da Solowi 0 pkt za tą bitwę, nie będę protestował.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Caly czas wole tasmy Platformy, ale robicie dobry szum! 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ze swojej strony powiem tak: nie śledziłem ani bitwy Fluffy-Kosmo, ani Solo-Fluffy.
Grałem wtedy swoje bitwy.
Cały czas czekam na słowa wyjaśnienia od Sola.
Jeżeli Kosmo nie zgłasza żadnego ale, i sytuacja wygląda tak jak napisał Butan, to myślę że sprawa jest załatwiona - jeżeli chodzi o bitwę Fluffy-Kosmo.
Grałem wtedy swoje bitwy.
Cały czas czekam na słowa wyjaśnienia od Sola.
Jeżeli Kosmo nie zgłasza żadnego ale, i sytuacja wygląda tak jak napisał Butan, to myślę że sprawa jest załatwiona - jeżeli chodzi o bitwę Fluffy-Kosmo.
Wisła Kraków.
Przecież to od razu widać, że to niecny spisek Ósmej Bili, żeby zasiać animozje w Szybkim Szpilu! Z kiepską atmosferą w szatni nie poszaleją na mundialu w Warszawie
Fajnie się tam macie, koledzy kolegów wałują, koledzy kolegów wyśmiewają (DMP), koledzy publicznie objeżdżają kolegów (biedny Heretic). Team spirit.
U nas Laik przynajmniej nie bije swoich 

Fajnie się tam macie, koledzy kolegów wałują, koledzy kolegów wyśmiewają (DMP), koledzy publicznie objeżdżają kolegów (biedny Heretic). Team spirit.

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Podobno są taśmy jak Butan ustalał te wały ze Sławomirem Nowakiem 2 miechy temu
A tak poza tym to turniej bardzo fajny (mimo furii bezdomnego żółwia w 2 bitwie
) Przy mniejszej ilości graczy, proponuje wstawić tam kanapy oraz niskie stoły, bo mieszkanie ma klimat.

A tak poza tym to turniej bardzo fajny (mimo furii bezdomnego żółwia w 2 bitwie

Bardzo dobry pomysłhypnotic pisze:Przy mniejszej ilości graczy, proponuje wstawić tam kanapy oraz niskie stoły, bo mieszkanie ma klimat.

Cieszę się że zgłosiłeś się jako sponsor

Wisła Kraków.
Feng szui? 

Wisła Kraków.
Nie ma co rozprawiać Niech solo się wypowie i tyle.
Byłem przy rozmowie miedzy Fluffym i Kosmem i obaj to wyśmiali po prostu. Obaj popełnili błędy i obaj to wyśmiali wiec tutaj nie ma co wnikać. Solo pewnie wypowie się jak zjedzie na chatę.
Z jednym się muszę zgodzić ze musimy piętnować takie zachowania i tłumić je w zarodkach.
Byłem przy rozmowie miedzy Fluffym i Kosmem i obaj to wyśmiali po prostu. Obaj popełnili błędy i obaj to wyśmiali wiec tutaj nie ma co wnikać. Solo pewnie wypowie się jak zjedzie na chatę.
Z jednym się muszę zgodzić ze musimy piętnować takie zachowania i tłumić je w zarodkach.
Dlatego czekamy aż Solo się wypowie.
Proszę ograniczać zbędne komentarze, bądź podsycające sytuację.
Szkoda że takie zachowanie rzutuje na cały udany turniej.
Proszę ograniczać zbędne komentarze, bądź podsycające sytuację.
Szkoda że takie zachowanie rzutuje na cały udany turniej.
Wisła Kraków.
@Sevi
Turniej bardzo fajny, miejscówka spoko, i tutaj organizacyjnie nie ma nic do zarzucenia. Tak że absolutnie nie chcialbym umniejszać wkładu Waszej pracy, no i oczywiście wysiłku sklepu.
Jeżeli chodzi o sytuację z trzeciej bitwy, po prostu nie chcę puścić tego płazem. To nie jest absololutnie wina organizatorów, czy sędziego, i tak tego nie odbieraj. Blędy i pomylki się w battlu zdarzają każdemu i do tego nic nie mam, nie robię scen o jakieś drobiazgi, jednak ta sprawa to trochę grubszy kaliber. Uważam że takie coś powinno po prostu wyjść na światlo dzienne i tyle. Chociażby dla dobra inych graczy.
Turniej bardzo fajny, miejscówka spoko, i tutaj organizacyjnie nie ma nic do zarzucenia. Tak że absolutnie nie chcialbym umniejszać wkładu Waszej pracy, no i oczywiście wysiłku sklepu.
Jeżeli chodzi o sytuację z trzeciej bitwy, po prostu nie chcę puścić tego płazem. To nie jest absololutnie wina organizatorów, czy sędziego, i tak tego nie odbieraj. Blędy i pomylki się w battlu zdarzają każdemu i do tego nic nie mam, nie robię scen o jakieś drobiazgi, jednak ta sprawa to trochę grubszy kaliber. Uważam że takie coś powinno po prostu wyjść na światlo dzienne i tyle. Chociażby dla dobra inych graczy.
Oczywiście Fluffy, zgadzam się z Tobą w każdym calu w tej kwestii.
Wisła Kraków.
Dokładnie, postronne osoby też czytają to forum i nie odmawiajcie im niedzielnej radości czytania flejmaFluffy pisze:Dlaczego nie na forum? Ma to zostać pod dywanem?

Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
- swieta_barbara
- habydysz
+1Skaven pisze:Dokładnie, postronne osoby też czytają to forum i nie odmawiajcie im niedzielnej radości czytania flejmaFluffy pisze:Dlaczego nie na forum? Ma to zostać pod dywanem?