21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Re: 21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku

Post autor: Fluffy »

Fluffy Tyś jest jak forumowy lord Tyrion, tylko w odwróconych proporcjach rozmiaru.
Nie podskakuj, bo dopadnę Cię z kuszą jak będziesz siedzial na kiblu z opuszczonymi gaciami :mrgreen:

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Fluffy ty jajcarzu :D, fakty są takie graliśmy 10 tur nie 8 więc proszę cię przestań kłamać :p.
Powiedziałem ci przed bitwą że gramy w moją grę a ty chciałeś rozrywki, którą ci zapewniłem.
Oczywiście nie przeszkadzało ci tyle tur w których przeszedłeś dwarfami cały stół i sklepałeś Stormy w combacie, dałem ci moją rozpiskę nie czytałeś jej sam mi swojej nie dałeś bo miałeś na kom. Uznałem że skoro bawimy się i gramy o pietruchę to pogramy jak faceci przy piwie bez alkoholowym, dlatego po wszystkim ci o tym opowiedziałem. Nie widzę problemu jeśli dacie flaffiemu 20:0 pkt, panowie to tylko zabawa nie bierzcie tego tak osobiście. Spędziłem fajny dzień w gronie kolegów i było super,bitwa przebiegła w super atmosferze, były jaja i akcja walka i magią a słowa Fluffego są zbędne bo chyba nie wierzycie że chłop zagrał 10 tur i ciągle myśli że z ruchem 6 może przejść w 6 tur 48 cali :D ??
Oj Fluffy i tak cie kocham :*chyba obdarzyłem cię zbyt małym uczuciem, że ciągle zwracasz na siebie uwagę na tym forum :D
Dobra dzięki wielkie za tur, było super nagrody wypas oraz fajna miejscówka, sorrki za zamieszanie, ale karuzela battla trwa :D, jaka to była by niedziela bez takiego hita na BP.
A book skaveński jest mój i całe te notatki również, bardzo chętnie je odbiorę przy jakiejś okazji.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Oczywiście nie przeszkadzało ci tyle tur w których przeszedłeś dwarfami cały stół i sklepałeś Stormy w combacie,
Stormy spadły dokłądnie jak sobie to później przeliczyłem w szóstej turze, kilka cali poza moją połowa stołu. Powinien w tym momencie być koniec gry. Zaprzeczyłeś, pokazałeś mi swoje zapiski, i powiedziałeś że jest czwarta tura. Uwierzyłem Ci na słowo.
słowa Fluffego są zbędne bo chyba nie wierzycie że chłop zagrał 10 tur i ciągle myśli że z ruchem 6 może przejść w 6 tur 48 cali :D ??
48'' - 12'' strefa wystawienia = 36''. Podzielone na 6'' ruchu daje 6 tur. W dodatku moje oddzialy znalazly sie przy twojej krawędzi w wyniku szarż na stormy, złamania ich i pogoni (na marginesie, na 12'').
dałem ci moją rozpiskę nie czytałeś jej
Nie dałeś. W drugiej turze, jak rzucałeś teleport pytałem czy masz na elektryku brass orba. Potwierdziłeś.
sam mi swojej nie dałeś bo miałeś na kom
Dałem ci koma z rozpą w PDFie, zapytalem czy wolisz zebym Ci opowiedzial. Wolałeś. Opowiedzialem. W przeciwienstwie do Ciebie zgodnie z prawdą.
Okłamales mnie kilkakrotnie w bitwie, kłamiesz i teraz. Chcialem zagrac normalną, bezciśnieniową niezwałowaną bitwę, odstawiłeś cyrk.
Zabawiłes się brzydko moim kosztem. W porządku, niech wszyscy wiedzą jaki z Ciebie figlarz.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Jeszcze krótki komentarz do słów Fluffa
turze dzwonem na wyrzucie "5"
kłamstwo popchnąłem się tylko raz i rzuciłem 4 zgodnie z zasadami, pytałeś się mnie wtedy na ile się popycham i powiedziałem 2-4, tutaj nie ma co wymyślać.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

w kilku kwestiach się mylisz oto sprostowanie,
Dałem ci koma z rozpą w PDFie
a rozpiska to nie to samo, ja dałem ci swoją bo dlaczego miałem ci jej nie dać ? po za tym leżała cały czas na stole.
Stormy spadły dokłądnie jak sobie to później przeliczyłem w szóstej turze, kilka cali poza moją połowa stołu. Powinien w tym momencie być koniec gry. Zaprzeczyłeś, pokazałeś mi swoje zapiski, i powiedziałeś że jest czwarta tura. Uwierzyłem Ci na słowo.
To już była 8 tura man :D a powiedziałem że jest 4 to prawda, twoje dwarfiki z 2 tury stały z tyłu zanim zacząłeś podchodzić.
Nie dałeś. W drugiej turze, jak rzucałeś teleport pytałem czy masz na elektryku brass orba. Potwierdziłeś.
nie do końca tak było, po pierwsze to był rzut w mojej 1 turze, i powiedziałem ci tak "rzucam teleport na brass orba" ale takie imię nosi ten model, tak samo jak wygar to wygar a bolo to bolo. Graliśmy już pare razy i myślałem że to ogarniasz.
Jeśli chodzi o przedmiot tak zwałowałem w 7 czy 8 turze rzuciłem go w jakiś warriorów zabijając 3 modele. (raczej fanowo bo nie miało to znaczenia jeśli chodzi o rozgrywkę, sorry nie potrzebnie)
Widzę że sytuacja bardzo ci dokuczyła i za to przepraszam nie zdawałem sobie sprawy jakie to dla ciebie jest ważne, uznałem że z tego paringu nie zrobisz wiecej niż 10 wiec dałem ci trochę więcej czasu i sobie też naturalnie.
Sorry chłopaki mam nadzieje że nie odbieracie tego aż tak źle jak tu wygląda, dla mnie liczyło się tylko top 3 cel nie miał szansy realizacji więc zagrałem bitwę z pod udzia, sorry fluffy zagrałeś bardzo dobrze mam nadzieje że Sevy zmieni wynik na 20:0 za to że okradłem cię z marzeń, serio nie chciałem wyrządzić ci takiej krzywdy.
Bardzo Cie lubię i szanuję myślałem że zdajesz sobię sprawę "w co gramy" i że zgadzasz sie na takie warunki.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Solo pisze: powiedziałem ci tak "rzucam teleport na brass orba" ale takie imię nosi ten model, tak samo jak wygar to wygar a bolo to bolo. Graliśmy już pare razy i myślałem że to ogarniasz.
najsłabsze tłumaczenie ever. Solo, stać Cię na więcej :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Ale tak jest :roll:
Jak długo gram z solem te modele nabierały życia
Te modele mają dusze i historie która sobie wypracowały przez setki bitew :wink:
Wygar który delikatnie rozpoczyna fazy magi rzucając 6 na ilość hitów
Brasorb ściągający smoki hydry czołgi bo upuścił swoją drogocenna kulke
Oddział zielonych slejów ze swoim super czempionem który złamał dzwon
Itd Itd

EDIT: A no i seer Solo który krzyczy ze szczytu dzwonu " Kto chce zostać sztorverminem ?! " :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 22 cze 2014, o 19:58 przez Eltharion, łącznie zmieniany 2 razy.
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

:) słowa prawdy to nie tłumaczenie, tak zacne forum zasługuję na całą historię. :) dobra lecę na mecz bo i tak nikt tego nie czyta.
pozdro

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

well...a ja już myślałem że Solo się zmienił :) Tymczasem stary bóg powrócił. Tak czy inaczej trafił swój na swego - i nie ma tu nic do śmiania - obaj zwałowaliście mnie tyle razy że aż wstyd się przyznać :mrgreen: ... ale jak to ktoś kiedyś powiedział ..."gdybym Cię nie szanował to bym nie próbował Cię zwałować" :mrgreen: ..so... szanujecie się nawzajem :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

Cóż Szybki Szpil zmienić na Szybki Wał a Lodo niech będzie mieć 0 punktów szkoda prądu na gdybanie o pierdołach jak turniej wypadł fajnie. Wklejać relacje panowie :)

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Albo_Albo pisze:Cóż Szybki Szpil zmienić na Szybki Wał a Lodo niech będzie mieć 0 punktów szkoda prądu na gdybanie o pierdołach jak turniej wypadł fajnie. Wklejać relacje panowie :)
Albo_Albo Cichaj tam mielismy miec czelencz a ty lord Chałasu wydygales. :) Zakładam ze przez to Walkower na najbiższym turze na ktorym gramy razem tak ?? :D:D:D:D:D:D:D

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

wiem zje**łem ale niestety byłem za granicą i pół następnego tygodnia będę za granicą ale na następnym turnieju ci skopie zadek :D

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Cieszę się Solo że zabrałeś głos w tej sprawie.
Myślę że wszystko jest już jasne.
Fluffy dostaje 20-0, a Solo zostaje przesunięty na ostatnie miejsce.

Edit:

Obrazek
Wisła Kraków.

Marek B.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marek B. »

Organizator turnieju powinien mieć jaja.
Sevi ma dwa i to w rozmiarze strusim.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Każda inna decyzja byłaby bzdurna.
A turniej mega, fajnie sie pofatygować chłopaki, szkoda ze SS sparowaliście ze sobą, ale przynajmniej jakąś drobną zmianę się dało załatwić ;)

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

Karp prawię w środku stawki!? :shock:
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

loko pisze:Karp prawię w środku stawki!? :shock:
Stary zauwaz ze jestem wyżej od Kosy i Butana :D Jeśli Fluff nie dostałby teraz +20 to byłby 1 oczko wyżej :D Strzeż sie bo ide po twoje zielone 4 litery :D:)

Robaczek
Wałkarz

Post autor: Robaczek »

Przynajmniej ktos sobie tanio figurki Sola kupi. Watpie zeby ktokolwiek mial ochote grac z kims takim. Nie wiem jak zakompleksionym czlowiekiem trzeba byc zeby oszukiwac w plastikowe ludziki..

proszę o nie produkowanie flejma. Robaczek życzliwie dostaje ostrzeżenie

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Powrot Robaczka;) jak milo

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Był zajęty nagrywaniem podsłuchów :mrgreen:
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

ODPOWIEDZ