21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku
Re: 21.06.2014 Kraków Euro Pre Master Blaster w Impku
Solo jest jak Kaczyński.
SS bez niego nie istnieje, ale z nim nie wygra. A do tego jak cos palnie...
SS bez niego nie istnieje, ale z nim nie wygra. A do tego jak cos palnie...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ja nie jestem w klubiePiotrB pisze:Boje się zapytać ale to zrobię....-Qc- pisze:Solo jest jak Kaczyński.
.Kto u was robi za Macierewicza?

Ale bartek cos ostatnio pyskuje...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Każdy ma jakiś problem.
Ktoś ma za mały biceps,
Sevi chciałby zorganizować Mundial w Krakowie,
Fluffy chciałby wygrać Eurowizję, tylko musi zapuścić zarost,
Solo zbudował nową wersję kaloryfera (zbiornik 60l.)
Robaczek ma "małego".
To jest Polska. Każdy jest inny. W tym kraju nawet słowo "murzyńskość" ma inne znaczenie,
Ktoś ma za mały biceps,
Robaczek ma "małego".
To jest Polska. Każdy jest inny. W tym kraju nawet słowo "murzyńskość" ma inne znaczenie,
Jacuś SoplicaAndrzej pisze:![]()
Co to za typ w ogóle, ten cały robaczek?

BTW.
Chciałbym Cię poznać i usłyszeć wszystkie te prawości w oczy. Nie wymagam chyba czegoś nadzwyczajnego prawda? Chciałbym wiedzieć po prostu kto jest tak prawy i krystalicznie czysty, że poucza innych o moralności i właściwym zachowaniu bo patrząc na otaczający nas świat śmiem wysnuć wniosek iż najwięcej o prawości krzyczą Ci co najmniej powinni. Zza monitora można wszystko.
Będę na Masterze Blasterze. Mam przypiąć kwiatek czy chodzić z grzebieniem żebyś mógł mnie znaleźć i powiedzieć co myślisz o mojej osobie?
Chętnie porozmawiam i dowiem się czegoś o obrońcy moralności z forum internetowego.
Dasz radę czy planujesz coś innego na ten weekend akurat?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
A Marek B. chciałby okiełznać zło, które wypełzło z jego lędźwi. Niestety, to już niemożliweKtoś ma za mały biceps,
Robaczek ma "małego".

Widzisz Pasiaku, twarz traci się raz. Ty swoją już straciłeś próbując ustawić ligę i nie mając odwagi się przyznać. Żadne spotkania na żywo tego nie zmienią. Zażenowana wesołkowatość, którą znowu prezentujesz także tego nie zmieni.
Wydaje mi się, że wiele już z tej dyskusji nie wyciągniemy. Zwróciłem uwagę na problem tolerowania na turniejach oszust9w i negatywny wpływ tych osób na wizerunek graczy. Jak widać samym graczom turniejowym to nie przeszkadza, trudno. Tyle, że niektórzy zamiast napisać to wprost próbują udawać, że problemu nie ma. Przykre, że Warhammer turniejowo przestaje mieć cokolwiek wspólnego z fair play. Zauważcie, że coraz więcej starych wyjadaczy szuka alternatywy, a młodych nie przybywa. Może to nie tylko kwestia dziurawych zasad.
Wydaje mi się, że wiele już z tej dyskusji nie wyciągniemy. Zwróciłem uwagę na problem tolerowania na turniejach oszust9w i negatywny wpływ tych osób na wizerunek graczy. Jak widać samym graczom turniejowym to nie przeszkadza, trudno. Tyle, że niektórzy zamiast napisać to wprost próbują udawać, że problemu nie ma. Przykre, że Warhammer turniejowo przestaje mieć cokolwiek wspólnego z fair play. Zauważcie, że coraz więcej starych wyjadaczy szuka alternatywy, a młodych nie przybywa. Może to nie tylko kwestia dziurawych zasad.
można,PiotrB pisze:nie dało bym mu się ip sprawdzić ? Jestem przekonany że to jest 2 konto kogoś innego ... nie można być aż tak głupim
ale temat jaki porusza jest chyba ważny nie? ja wiem ze granie 10 tur jest smieszne, ale zagranie ich z premedytacją jest nie halo.
people don't forgive they just forget
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Może to Solo...w końcu kiedyś trzeba zacząć...Pisz kabaret... XD XD XD

Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek

Popsuł się i tyle 

Yudokuno pisze:nie martwcie się -nie ma już Robaczka

Odcieli łeb hydrze. I tak wyrosną dwa nowe

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins