Płomienie Fenixa XXI
Re: Płomienie Fenixa XXI
chciałbym uprzejmie poinformować organizatora że przyjazd Łodzi jest w obecnej sytuacji poważnie zagrożony 

- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Ehh, widzę że termin pokonał przyjezdnych. :/ Wygląda na to że jeśli Łódź nie przyjedzie to odwołamy turniej. Jaki jest sens robienia turnieju na 5 osób...
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Przykro mi, ale odwołujemy turniej z powodu frekwencji, bez Łodzi przyszkoły 3 ludzi, może następnym razem się uda.
Organizując turniej musi być on również obecny na forum.
Nie dziw się że nie ma frekwencji skoro nawet nie raczyłeś edytować listy zgłoszonych.
Zgłoszony byłem Ja i Helion.
A jakby brakowało bodaj 2-3 osób do pełnej to zapewne zabrałbym pełną furę do was.
Bądź organizatorem, a nie tylko pionkiem.
Nie dziw się że nie ma frekwencji skoro nawet nie raczyłeś edytować listy zgłoszonych.
A jakby brakowało bodaj 2-3 osób do pełnej to zapewne zabrałbym pełną furę do was.
- Caledor Trzeci
- Warzywo
Sorry chłopaki, ale termin cienki, sam dopiero co wstałem po długim weekendzie
na przyszłośc trzeba takie rzeczy uwzględniać 

Gdy ogień wojny rozbłyśnie znów, w tym ogniu będę stał.
High Elves 2014 W/D/L/-3/5/4
High Elves 2014 W/D/L/-3/5/4
Smiechu pisze:Organizując turniej musi być on również obecny na forum.
Mlody jest, kiedys moze sie nauczy.
Generalnie robic turniej w dlugi weekend to troche strzal w kolano.
Nie generalizowałbym - w Krakowie był wczoraj turniej na 38 osób, w Katowicach jest dzisiaj na 20+ - miejscowości o godzinę drogi autostradą...
Najwięcej zależy or orga.
Najwięcej zależy or orga.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Wiesz tylko u Was na poludniu jest duzo graczy, Wloclawek swoich ma 4-6 czynnych, wiec jak przyjezdni zawodza to nie ma frekwencji (w Bydgoszczy jest podobnie, choc mamy troszke wiecej czynnych graczy).
U nas w maju na kilka dni przed turniejem wypadło 11 osób i zmuszeni byliśmy grać między sobą. Mieliśmy 8 osób. 15ego znowu robiłem turniej. Przyjezdni za wyjątkiem dwóch osób z Płocka zrezygnowali ze względu na słabą frekwencję, a na dzień przed turniejem dobiliśmy do 12tu osób z czego ja nie grałem bo było parzyście
zatem gdyby wszyscy przyjechali nie patrząc na to ile punktów do ligi zgarną czy w ogóle ile osób może się zjawić byłoby 20+.
Aktualizacja listy zgłoszonych jak twierdzi Śmiechu nie załatwia wszystkiego bo może się zdarzyć tak że na dzień przed odwróci się wszystko o 180 stopni, ale jednak pewna podstawa w postaci graczy lokalnych musi być żeby ktokolwiek przyjechał.
Może innym razem ogarniecie to lepiej.
I nie ma też co porównywać śląska z centralną polską nie licząc warszawy choć faktycznie między włocławkiem, Bydgoszczą, łodzią, a warszawą granie turniejowe powinno wyglądać lepiej.

Aktualizacja listy zgłoszonych jak twierdzi Śmiechu nie załatwia wszystkiego bo może się zdarzyć tak że na dzień przed odwróci się wszystko o 180 stopni, ale jednak pewna podstawa w postaci graczy lokalnych musi być żeby ktokolwiek przyjechał.
Może innym razem ogarniecie to lepiej.
I nie ma też co porównywać śląska z centralną polską nie licząc warszawy choć faktycznie między włocławkiem, Bydgoszczą, łodzią, a warszawą granie turniejowe powinno wyglądać lepiej.
No wiadomo.
Włocławek/ Łódź macie bardzo fajnie ogarnięty możliwością dobrego dojazdu do nas niekoniecznie...
Poza tym jak zwykle to lokalnie powinni robić frekwencję a przyjezdni być fajnym urozmaiceniem od monotonni grania z tymi samymi ludźmi...
Niestety nie wszędzie da się to zrobić...
Włocławek/ Łódź macie bardzo fajnie ogarnięty możliwością dobrego dojazdu do nas niekoniecznie...
Poza tym jak zwykle to lokalnie powinni robić frekwencję a przyjezdni być fajnym urozmaiceniem od monotonni grania z tymi samymi ludźmi...
Niestety nie wszędzie da się to zrobić...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned