Master Blaster 2014.06.28-29 - Gorzów Wlkp.
Re: Master Blaster 2014.06.28-29 - Gorzów Wlkp.
Tak. Jedna kopia, w wersji podeslanej.
dziczek pisze:A co z meczykiem w piłę..? Bo nie wiem czy mam korki brać...?
tam sztuczna nawierzchnia z tego co pamietam jest, więc nie wiem jak się korki na tym spisują.
Ktoś weźmie gałę? zabrał bym siostrzeńcom ale akurat w PL są..
Podczas pierwszej bitwy ogarniemy kto gra w piłę i w miarę możliwości sparujemy te osoby ze sobą w 3 bitwie, pogracie i później bitwa. Druga opcja jest taka że wywalczę oświetlenie wówczas po 3 bitwie można zagrać.
też się spakuje na piłę z moim brzuchem to się przyda 

Dzwoniłem do akademików i mają 2/3 osobowe pokoje za odpowiednio 60/90 zł. Mógłbym się do kogoś podłączyć, bo nie ma opcji spania samemu za 30zł.? Albo może ktoś z miejscowych mógłby mnie przekimac na podłodze/kanapie za flaszkę?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Wszyscy miejscowi śpią na sali.Andrzej pisze:Dzwoniłem do akademików i mają 2/3 osobowe pokoje za odpowiednio 60/90 zł. Mógłbym się do kogoś podłączyć, bo nie ma opcji spania samemu za 30zł.? Albo może ktoś z miejscowych mógłby mnie przekimac na podłodze/kanapie za flaszkę?
w akademiku od osoby biorą 40 zł za noc w niestety 2 osobowych pokojach.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Mogę wziąć pompkę.dziczek pisze:Mogę wziąć ze sobą zajebistą nową skórzana piłeczkę. Tylko ktoś musiałby wziąść ze sobą pompkę z igła żeby ja napompować.
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
Miałem na myśli noc z piątku na sobotę.Milczek pisze:Wszyscy miejscowi śpią na sali.Andrzej pisze:Dzwoniłem do akademików i mają 2/3 osobowe pokoje za odpowiednio 60/90 zł. Mógłbym się do kogoś podłączyć, bo nie ma opcji spania samemu za 30zł.? Albo może ktoś z miejscowych mógłby mnie przekimac na podłodze/kanapie za flaszkę?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Jeżus pisze:Mogę wziąć pompkę.dziczek pisze:Mogę wziąć ze sobą zajebistą nową skórzana piłeczkę. Tylko ktoś musiałby wziąść ze sobą pompkę z igła żeby ja napompować.
No to gitara w takim razie. Tylko pamiętaj o igle.
Nie jestem leszczem, jestem sandaczem 

Będzie relacja live? 

Wisła Kraków.
Live może nie, ale postaramy się dawać fotosy i wyniki na bieżąco. W auli, w której gramy jest net ale tylko wifi.. i jakoś sobie nie radzi z "obciążeniem" (może dlatego że dziś koniec roku i tłum młodzieży w szkole wrzucało filmy i foty na fejsaSevi pisze:Będzie relacja live?

Szmaja za browara dam Ci tablet z internetemSzmajson pisze:Live może nie, ale postaramy się dawać fotosy i wyniki na bieżąco. W auli, w której gramy jest net ale tylko wifi.. i jakoś sobie nie radzi z "obciążeniem" (może dlatego że dziś koniec roku i tłum młodzieży w szkole wrzucało filmy i foty na fejsaSevi pisze:Będzie relacja live?hehe) .

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
tzn. dasz mi browara i tabletDymitr pisze:Szmaja za browara dam Ci tablet z internetemSzmajson pisze:Live może nie, ale postaramy się dawać fotosy i wyniki na bieżąco. W auli, w której gramy jest net ale tylko wifi.. i jakoś sobie nie radzi z "obciążeniem" (może dlatego że dziś koniec roku i tłum młodzieży w szkole wrzucało filmy i foty na fejsaSevi pisze:Będzie relacja live?hehe) .

Ogólnie wieczorem po meczu i w trakcie % -> Moje i Wyrweny -> urodzino-imieniny.
over and out.
Jak coś dzwońcie do mnie: 600702751.