Master Blaster 2014.06.28-29 - Gorzów Wlkp.
Re: Master Blaster 2014.06.28-29 - Gorzów Wlkp.
Graty dla Topu a szczegolnie dla Lipka. 2 razy He na pierwszym stole a mimo to niewiele zabraklo do zlota.
tk sa jeszcze nizej.Pierwsze orki w połowie stawki. Zabierzcie kolejne 100 pkt fachowcy i dorzućcie bretce
a najnizsze sa 19/54. Po prostu zbyt lekko scieta armia.Znowu WE wygrywają mastera
Szkoda troche, ze nie zrobili mocniejszych tu ciec, zeby byla na poziomie innych.
Dodałbym, że ludzie muszą się z tym trochę ograć i niedługo ta średnia będzie niższa imoShino pisze:tk sa jeszcze nizej.Pierwsze orki w połowie stawki. Zabierzcie kolejne 100 pkt fachowcy i dorzućcie bretce
a najnizsze sa 19/54. Po prostu zbyt lekko scieta armia.Znowu WE wygrywają mastera
Szkoda troche, ze nie zrobili mocniejszych tu ciec, zeby byla na poziomie innych.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
tak. to na pewno. Meta tez sie troche zmieni ze wzgledu na ta armie. nie zmienia to faktu, ze jest to pierwsza armia, ktora po pierwszych 2 masterach nie miala armii ponizej polowy stawki.Dymitr pisze:Dodałbym, że ludzie muszą się z tym trochę ograć i niedługo ta średnia będzie niższa imoShino pisze:tk sa jeszcze nizej.Pierwsze orki w połowie stawki. Zabierzcie kolejne 100 pkt fachowcy i dorzućcie bretce
Bo nie na nią zmienił swoją Shino?Jankiel pisze:W Szczyrku byly WE ponizej polowy stawki. Dlaczego mastera nie moze wygrac inna armia, niż vc lub doc?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Cała masa innych armii wygrywała ostatnio masteryJankiel pisze:W Szczyrku byly WE ponizej polowy stawki. Dlaczego mastera nie moze wygrac inna armia, niż vc lub doc?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
+1Jankiel pisze:Narzekacie na WE, a jakoś nie zauwazacie, ze nie bylo slabych graczy ta armia.
Wszystko kwestia mocnej obsady.
BTW wystarczy, że nie ma na turnieju Groszka i Orkasy na odległych pozycjach. Dziwnym trafem wystarczy jednak, że na turniej wpada cienias Golonka i orki od razu odzyskują wigor.
zamiast takich wycieczek na forum przeznacz czas na granie w ta gre, bo na razie to ty miales najgorsyz wynik tej amii :*bigpasiak pisze: Bo nie na nią zmienił swoją Shino?
Nie uwazam, ze jest problem z moja armia tylko z twoja. Ja demony mam od dluzszego czasu i nie widze problemu, zeby zmienic armie wtedy kiedy nie jest az taka mocna (popatrz sobie na jej wyniki tu na masterze).
Oczywiscie jak chcesz mozemy zagrac we Wloclawku. Mi challenge nie przeszkadza. W sumie ostatnioe tez tam gralismy.
@Jankiel Byl Luc, ale on wiecej tam pil niz gral, dlatego nie do konca to policzylem
Tak to bywa jak sędzia jest niekompetentny i nie ogarnia zasad. Ogólnie master oceniam pozytywnie, poza kwestią sędziowania, sędziego często nie było na sali, a jak już poszedł do stolika, to nie potrafił poprawnie zasedziowac nawet w podstawowych i oczywistych kwestiach. Piszę teraz z komórki, jutro rozpisze się bardziej na ten temat
Na całe szczęście był to w sumie jedyny słaby punkt tego turnieju, cała reszta trzymała poziom, graty dla szmaji.
Na całe szczęście był to w sumie jedyny słaby punkt tego turnieju, cała reszta trzymała poziom, graty dla szmaji.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.