Obawiam się, że przez to, że za późno zgłosiliście tur to nasi gracze wybiorą Bielsko.
Szkoda, bo chciałem zorganizować sporą grupę w ramach odwdzięczenia się za waszą stałą obecność na naszych turniejach. Jacek terminowe zgłoszenie tura to podstawa. Niezgłoszenie zniechęca niektórych graczy.
Medalikon 2014
Re: Medalikon 2014
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
- White Lion
- Kretozord
jak stoicie z miejscami ?
Turniej się odbędzie ?
Turniej się odbędzie ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Niestety z powodu braku doświadczenia w organizowaniu turniejów doprowadziłem do bardzo nieciekawej sytuacji.TURNIEJ NIE BĘDZIE ZALICZONY DO LIGI Zgłosiłem go o dzień za późno. Regulamin Ligi jest jednak nie do przeskoczenia i ten dzień zwłoki nie zostanie nam darowany. Przyznaje się bez bicia to moja wina mogłem sprawdzić wcześniej , doczytać, zapytać Mea Culpa. Przepraszam wszystkich tych, którzy mieli zamiar przyjechać do nas i z powodu mojego błędu muszą zmieniać weekendowe plany, mam nadzieję, że nie informuję za późno. Jednocześnie zwracam się do graczy, którzy ligowe punkty traktują jako dodatek do hobby. Mimo wpadki nadal planujemy się w Częstochowie spotkać w Sobotę i poprzestawiać plastikowe chłopki. Zatem jeśli ktoś ma ochotę po prostu popykać w batla bez ciśnienia i dla totalnego funnu to zapraszamy serdecznie. Proszę bardzo tych zainteresowanych, których brak perspektywy podniesienia swojej ligowej pozycji nie zniechęci do odwiedzenia miasta świętej wieży o potwierdzenie przybycia. W związku z opuszczeniem naszych szeregów przez kolegów z SS i uszczupleniem znacznie naszego grona postanowiliśmy zrezygnować z organizacji turnieju na terenie konwentu i zrobić nasze spotkanie na terenie konwentu, żeby pokazać niebatlowcom, że figurki są ładne, fajne i powinni zacząć grać w Warhammera. Medalikon 2014, Zespół Szkół Technicznych al. Jana Pawła II 126/130 Częstochowa
Ostatnio zmieniony 3 lip 2014, o 06:30 przez Hunter, łącznie zmieniany 2 razy.
Rozumiem że turniej odwołany
. Szkoda - choć termin był rzeczywiście słaby. Ja więc odpadam. Następnym razem jak coś zrobicie to się stawię bo tęsknie za waszym pięknym miastem jakże kiedyś batlowym
. Ściskam Was więc mocno marudy Częstochowskie i do zobaczenia we Włocławku.
Maruda Krakowska

Maruda Krakowska