Master Blaster 2014.06.28-29 - Gorzów Wlkp.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Master Blaster 2014.06.28-29 - Gorzów Wlkp.

Post autor: Ziemko »

Sławol ja zlego slowa na Ciebie nie powiem, nie pasowaly mi dwie rzeczy w mojej ocenie, w jednej zgodziliscie sie, ze popelniliscie blad, w drugie ja przyznalem, ze Wy macie racje.
Nie pasowalo mi cos, podszedlem, pogadalem - nie bylo problemu.
Nie kumam jak w czasie turnieju jak komus cos nie pasuje czemu nie podchodzi i normalnie jak czlowiek nie moze porozmawiac z sedzia malarskim...

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Nie chodzi o to, by mnie głaskać, daj spokój. Swoje wiem, błędy też popełniam.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Grolshek pisze:I wy się dziwicie że nikt nowy nie chce się z wami taplać w tym bajorze ? Wystarczy że dowie się jakie forum WFB jest największe w Polsce i poczyta tematy pomasterowe. =D>
To fakt, turniej spoko, a jedyne co widać na forum to spięcie. Mało zachęcające.

Awatar użytkownika
Milczek
Kradziej

Post autor: Milczek »

Sławol dawaj foty :)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Turniej bardzo fajny, widać doświadczenie orgów w dbałości o detale.

Ocena była surowa - ważne żeby była taka sama dla wszystkich.

Moja armia była zrobiona dokładnie przed tym masterem, dałem ją do malowania, dałem malarzowi linka do tematu i miał zrobić tak żebym miał maxa.

Lipek - ja słyszałem jak Sławol Ci odpowiadał że teraz nie ma czasu i że później chętnie z Tobą porozmawia, nie wiem czy udało się Wam porozmawiać ale chęć wyjaśnienia była...

Co do testu wiedzy to widać było że pytania są przemyślane i tu zgadzam się z Malinem bo wypełnialiśmy go w tym samym czasie, trzeba było pomyśleć ale do zrobienia.
2 pytania z czapy - tez nie zupełnie - szczególnie o mastera - tym bardziej że podpowiedź była w ogłoszeniu :wink: no i jeszcze raz - każdy miał to samo.

@Kudłaty

true, niestety te złe rzeczy są bardziej medialne...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

@Milczek - zaraz, muszę sobie w klawiaturę poklepać, bo z wprawy wyjdę. Raz na rok to i tak minimum ;)

Edit:

@Laik - nie, nie udało się. Usłyszałem, że już Szmaja załatwił sprawę, więc uznałem, że koniec tematu. Nieważne, ja mówię, że to zwykłe nieporozumienie (wyżej już o tym wspominałem) i nie robię z tego problemu żadnego.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Toczek
Chuck Norris

Post autor: Toczek »

kudłaty pisze:
Grolshek pisze:I wy się dziwicie że nikt nowy nie chce się z wami taplać w tym bajorze ? Wystarczy że dowie się jakie forum WFB jest największe w Polsce i poczyta tematy pomasterowe. =D>
To fakt, turniej spoko, a jedyne co widać na forum to spięcie. Mało zachęcające.
Ja po tym turnieju chce żeby pomysł kudłatego był przeforsowany a propo punktacji na turniejach ^.^
Tylko Golonka nie ma ogonka!

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

kudłaty pisze: To fakt, turniej spoko, a jedyne co widać na forum to spięcie. Mało zachęcające.
No przyznam, że chcieliśmy z kumplem zacząć przygodę z masterami i mam nadzieję, że na turniejach nie ma takiej atmosfery jak w tematach po masterach...

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Az, Ty to od zawsze "chcesz zacząć jeździć", nigga pls! :mrgreen: I wiesz dobrze, że atmosfera na miejscu jest mega wporzo, tylko potem ludziom przy klawiaturach się nudzi w pracy i napier$%^& głupoty.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Azgaroth pisze:
kudłaty pisze: To fakt, turniej spoko, a jedyne co widać na forum to spięcie. Mało zachęcające.
No przyznam, że chcieliśmy z kumplem zacząć przygodę z masterami i mam nadzieję, że na turniejach nie ma takiej atmosfery jak w tematach po masterach...

jest tak jak piszesz.

Najważniejsza zasada na BP, to nie czytać długich postów :) .. jak mają więcej niż 3 zdania.. dlatego np. nigdy nie czytam wypowiedzi Sławola :)... a najlepiej jakby admin kasował takie długie i kazał pisać streszczenie.

Co do znalezionych rzeczy mam:
- karty magii -> ale to chyba Filipa z koszalina.
- 3 lasy WE zrobione na kształt lasów GW.
- możliwe karty z jednego lora.. chyba z beasta.

nic więcej nie znaleźliśmy.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Twister
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Twister »

Azgaroth pisze:
Ja też zaczynam :) Zbyt wiele turniejów nie odwiedziłem, ale zauważyłem, że mimo "problemów" opisywanych na forum atmosfera na turniejach zazwyczaj jest zarąbista. To coś jak z allegro, pozytywów nikt nie czyta, ale negatywy każdy ;)

Pytanko do organizatorów - można liczyć na opublikowanie rozpisek?

Awatar użytkownika
meiss
Mudżahedin

Post autor: meiss »

Azgaroth pisze:
Nie daj się nabrać, atmosfera na turnieju i w tym wątku to dwie całkiem różne rzeczy.
Ale wiesz, czasem jest ból dupy, który trzeba uwolnić :D
Ostatnio zmieniony 30 cze 2014, o 18:02 przez meiss, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Szmajson pisze:Najważniejsza zasada na BP, to nie czytać długich postów :) .. jak mają więcej niż 3 zdania.. dlatego np. nigdy nie czytam wypowiedzi Sławola :)
Szkoda. Potem nic nie wiesz :lol:

Na koniec jeszcze jedno: na MB było parę armii, które ja malowałem graczom. Poprosiłem Toczka, żeby sam ocenił, bo nie chciałem sam siebie oceniać. Mam nadzieję, że to uczciwe podejście.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
meiss
Mudżahedin

Post autor: meiss »

Laik pisze: Moja armia była zrobiona dokładnie przed tym masterem, dałem ją do malowania, dałem malarzowi linka do tematu i miał zrobić tak żebym miał maxa.
Kurczę mam nadzieję, że do kolejnego turnieju malarz zdąży przemalować ci pod kolejną klasyfikację :mrgreen:
A na poważnie, zarąbistą masz armię, ale to ci mówiłem już.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Twister pisze:
Azgaroth pisze: Pytanko do organizatorów - można liczyć na opublikowanie rozpisek?
Tak, niebawem wrzucę linka. Niektórych rozpisek tam nie będzie, na prośbę naszej rep.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Lipti
Falubaz

Post autor: Lipti »

Koniec tematu.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2014, o 18:33 przez Lipti, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Obrazek

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

@Lipti - OK, zapoznam się z cennikami malarzy i technikami, douczę się :)

Myśli i posądzanie o ustawianie masterów to Twój problem, nie mój. Skoro na to wpadłeś, to odpowiedz sobie, jakim trzeba być człowiekiem, żeby posądzić o to drugiego. Zero zaufania, życzliwości jeszcze mniej. To Twój problem i ludzi, którzy mierzą innych swoją miarą. Myśl, co chcesz. Nie mam na to wpływu, serio :)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Lipti
Falubaz

Post autor: Lipti »

Cieszę się, że mnie naprawdę poznałeś i wysuwasz ładnie ubrany w słowa pojazd.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Nie rozumiesz. To Twój problem jako gracza, bo jesteś po jednej stronie, a organizatorzy po drugiej. Ja sam siebie nie posądzę, ani też nie twierdzę, że Ty taki jesteś wobec mnie.

Mam nadzieję, że teraz jaśniej :)

A to, czy Ty mnie znasz, to ja już wiem ;)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

ODPOWIEDZ