Warsztat Sieny (29.06.14 Generał / Kapitan Imperium )

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

Re: Warsztat Sieny (08.02.14 Steam Tank WIP)

Post autor: Kuros »

sympatyczne dla oka malowanie! =D>

Awatar użytkownika
Siena
Chuck Norris

Post autor: Siena »

Cookie Monster pisze:Fajny, szkoda,że wnętrze będzie nie widoczne;p
Może źle się wyraziłem. Wnętrze będzie widoczne, ale tylko z góry, co nie pozwoli na dostrzeżenie wszystkich szczegółów wnętrza. Dzięki za komentarze. Będę kończył czołg jak najszybciej.

Awatar użytkownika
Siena
Chuck Norris

Moja ostatnia praca Generał / Kapitan Imperium. Model zmagnetyzowany. Ma możliwość korzystania z każdej dostępnej broni w zestawie. Jak pomaluję uzbrojenie, to wrzucę foty
Obrazek

Awatar użytkownika
Silvestro
Falubaz

Post autor: Silvestro »

Czysto, jakby przed chwilą wyjechał z myjni na Lotosie ;) Masz bardzo fajny styl :)
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Silvestro pisze:Czysto, jakby przed chwilą wyjechał z myjni na Lotosie
No właśnie :( . I troszkę mało rozjaśnień. Za płaska czerwień i zbyt oczojebny błękit nieco. Zdecydowanie wolę imperium na frontowo, niż w stylu HE...

Awatar użytkownika
Siena
Chuck Norris

smiejagreg pisze:
Silvestro pisze:Czysto, jakby przed chwilą wyjechał z myjni na Lotosie
No właśnie :( . I troszkę mało rozjaśnień. Za płaska czerwień i zbyt oczojebny błękit nieco. Zdecydowanie wolę imperium na frontowo, niż w stylu HE...
Tradycyjnie wina leży w zdjęciu. Sztuczne oświetlenie i brak tła zrobiło swoje. Tak naprawdę niebieski, jak również czerwień maja kilka warstw rozjaśnień. Najwięcej na czerwonej szmacie, łącznie z pomarańczowymi wykończeniami. Jak znajdę czas, to zrobię lepsze zdjęcia. Dodam także komplet wymiennego uzbrojenia, oraz drugiego kapitana na nóżkach :).
Generalnie maluje dosyć czyste modele, jakoś "mroczne" nie chcą mi wychodzić :oops: . Wyjątkiem jest czołg parowy :D, którego w bólach kończę. Nowe zdjęcia wkrótce.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

Technicznie pomalowany bardzo solidnie, ja zapewne bym tak nie umiał ;) Jednak to kompletnie nie mój styl, o pięć tonów za jaskrawo.
Vae victis!

ODPOWIEDZ