Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Za dużo tuftów. Zdecydowanie lepszy piasek mniej zakryty
Fajna krew
Bandaże na czarnym wyglądają tak sobie. Przynajmniej na zdjęciu.
Niemniej zagrałbym z taką armią.
I może w końcu dostanie jakieś punkty za hobbystykę
Fajna krew
Bandaże na czarnym wyglądają tak sobie. Przynajmniej na zdjęciu.
Niemniej zagrałbym z taką armią.
I może w końcu dostanie jakieś punkty za hobbystykę
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Kacpi 1998
- Masakrator
Właśnie o to chodzi, że tufty są tam, gdzie jest piasek brzydki a ostatnio sobie za bardzo farbę rozwodniłem i wychodzi nie za fajny...
Głównie chodziło mi o opinie na temat utleniającej się miedzi bo nie ukrywam robiłem to pierwszy raz i nie wyszło do końca tak jak chciałem ale mam nauczkę na przyszłość. Pozytywne komentarze tez są miłe jak na ilość włożonego czasu, negatywnych też się spodziewałem ale nie od Kurosa Nie wiem, który już raz to powtarzam ale to nie jest bejca tylko łosz (akurat ty powinieneś coś o tym wiedzieć ) Jak pstrykam z lampą to wtedy się wszystko "świeci" a tak naprawdę to tylko polakierowane metaliki. Już sam nie mogę się doczekać aż domaluję armię na DMP bo po wakacjach mam zamiar wziąć się za nową armię z większą ilością skilla a z mniejszą łosza. A na ostatnim turnieju (organizowanym przeze mnie) dostałem maksa z hobbistyki na 1000pkt...
Głównie chodziło mi o opinie na temat utleniającej się miedzi bo nie ukrywam robiłem to pierwszy raz i nie wyszło do końca tak jak chciałem ale mam nauczkę na przyszłość. Pozytywne komentarze tez są miłe jak na ilość włożonego czasu, negatywnych też się spodziewałem ale nie od Kurosa Nie wiem, który już raz to powtarzam ale to nie jest bejca tylko łosz (akurat ty powinieneś coś o tym wiedzieć ) Jak pstrykam z lampą to wtedy się wszystko "świeci" a tak naprawdę to tylko polakierowane metaliki. Już sam nie mogę się doczekać aż domaluję armię na DMP bo po wakacjach mam zamiar wziąć się za nową armię z większą ilością skilla a z mniejszą łosza. A na ostatnim turnieju (organizowanym przeze mnie) dostałem maksa z hobbistyki na 1000pkt...
- White Lion
- Kretozord
Tufty fajne. Wcale nie jest ich za dużo.
No i nie mogę się doczekać aż zobaczę całość na żywo.
W przyszłym roku na 4CT będzie to armia dostająca jednego z 3 WOWów z marszu
od września malujesz szczury czy jakąś nową armię ?
No i nie mogę się doczekać aż zobaczę całość na żywo.
W przyszłym roku na 4CT będzie to armia dostająca jednego z 3 WOWów z marszu
od września malujesz szczury czy jakąś nową armię ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Katapa spoko, fajne malowanie. Podstawka mi się już nieco mniej podoba. Z powodu drobnych rzeczy - zbyt równomiernie rozłożone czachy i tuft. Spróbuj czachy i tuft grupować w 2 -3 grupy na podstawce. Poza tym, nie wiem czemu - nikt jakoś nie wykorzystuje na pustynnych podstawkach możliwości zrobienia wydm, czyli zróżnicowania poziomu podstawek...
- Kacpi 1998
- Masakrator
Jak mi się chce to robię wydmy ( stalker i kobra na poprzednich stronach, fasty, które wrzucę jutro), nad rozłożeniem tuftów pomyślę a na innych podstawkach czaszek nie będzie no chyba, że na drugiej katapulcie wyjących czaszek (to jej amunicja). A co do nowej armii to już wymieniłem część szczurów jak miałbym malować clanraty starając się to by mi się odechciało po 20
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To może nie ta amia Mi tam się mój woch i krasie nie nudzą . Żebym tylko miał więcej czasu ...Kacpi 1998 pisze: jak miałbym malować clanraty starając się to by mi się odechciało po 20
- Kacpi 1998
- Masakrator
Niby nic ale pochwalić się można
Zauważyliście, że coś się ostatnio na fotosiku zepsuło ?
Zauważyliście, że coś się ostatnio na fotosiku zepsuło ?
- Aron_Banalny
- Masakrator
wypas armia.
schludne malowanie, świetnie wykorzystane washe, bardzo pezyjemne i spójne podstawki. wypas!
schludne malowanie, świetnie wykorzystane washe, bardzo pezyjemne i spójne podstawki. wypas!
- Kacpi 1998
- Masakrator
Dzisiaj słabe (nocne) zdjęcia Księcia Apophasa-Przeklętego Władcy Skarabeuszy !
Łącznie jakieś 1.5h malowania więc myślę, że ok
Łącznie jakieś 1.5h malowania więc myślę, że ok
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mi też. Bardzo fajnie odcina się zbroja od "ciała".
- Kacpi 1998
- Masakrator
Już mi się coraz bardziej nie chce tego malować ale cóż, jedziemy z drugim sfinksem
- Kacpi 1998
- Masakrator
Oj Kevin naucz się komentować
A poza tym ty i tak nie malujesz...
A poza tym ty i tak nie malujesz...