12.07.2014 Kraków Euro Pre Kujawiak w MDK'u
Re: 12.07.2014 Kraków Euro Pre Kujawiak w MDK'u
Spokojnie, tym razem z początkiem siódmej tury Solo przegra przez nokaut
jak oceniacie to malowanie i przygotowanie chyba ze nie doczytałem ?
czy jak mam proxy to dostaje tylko 0 z malowania, ale dostaje 5 za przygotowanie?
czy jak mam proxy to dostaje tylko 0 z malowania, ale dostaje 5 za przygotowanie?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Guyz mnie skreślcie. Postaram sie podskoczyć na koniec ale najpewniej nie bede grał.
Jak z proxami mam 5 przy optymalnym przygotowaniu to postaram sie dojechać z ekipa
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
przygotowanie czyli miarka, kostki, tempalty, ksiazka i rozpiska ?
tym razem mam nadzieje ze bede jak wyzdrowieje
niestety jednak chorobaa gora slabo sie czuje na caly dzien nad pacynkami na chwile moze wpadne sie przywitac ale grac nie dam rady odpadam