DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, 23-24.08, Łomianki
Warszafka musi przecież dopasować rozpiski do potencialnych przeciwników
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Przywilej stolycy:)
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
bo będę jedyną osobą, która ma hasło na mojego maila i potrzebuję czasu na ogarnięcie dużej ilości rozpisekbigpasiak pisze:Dlaczego rozpiski nie będę ujawniane tego samego dnia co otwarcie zgłoszenia?
Czemu ma służyć ten dwu-dniowy bufor?
Shino pisze:bedziemy sie sajdowac na Bydgoszcz. Latwo.bigpasiak pisze: Czemu ma służyć ten dwu-dniowy bufor?
Przecież nie sprawdzasz ich tylko od razu ujawniasz, prawda?Kalesoner pisze:bo będę jedyną osobą, która ma hasło na mojego maila i potrzebuję czasu na ogarnięcie dużej ilości rozpisekbigpasiak pisze:Dlaczego rozpiski nie będę ujawniane tego samego dnia co otwarcie zgłoszenia?
Czemu ma służyć ten dwu-dniowy bufor?
Btw. Jesteś jedynym organizatorem odpowiedzialnym za rozpiski...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
bigpasiak pisze: Przecież nie sprawdzasz ich tylko od razu ujawniasz, prawda?
Btw. Jesteś jedynym organizatorem odpowiedzialnym za rozpiski...?
tak, jestem jedyną osobą odpowiedzialna za publikację rozpisek, mail zgłoszeniowy to mój prywatny mail, jeśli wszystko ogarnę szybko, to szybko dostaniecie rozpiski, jeśli nie, to poczekacie najpóźniej do daty, którą podałem, wolę zostawić sobie więcej czasu na jakieś niespodziewane sytuacje
lepiej kogoś pozytywnie zaskoczyć niż rozczarować
także macie moje słowo honoru, że nikomu nie ujawnię niczyich rozpisek, aż do momentu publikacji
Ostatnio zmieniony 8 lip 2014, o 09:53 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak zlamiesz slowo to w imieniu Polski podziemnej skazemy Cie na banicje
- Shakin' Dudi
- Masakrator
dajcie link to zasad chociaz z euro w pierwszym poscie
Check.Za to odpowiadać na pytania po Shinowemu jest za prosto
Swoją drogą jedno pytanie a spotkało je tle agresji i urażonych moralnie uczuć...
BTW Shino, ja się pytałem o sprawy organizacyjne a narzekanie to jest np. wtedy gdy ktoś płacze, że giganci z Albionu nie są dopuszczeni i jęczy o tym kilka stron.
Swoją drogą jedno pytanie a spotkało je tle agresji i urażonych moralnie uczuć...
BTW Shino, ja się pytałem o sprawy organizacyjne a narzekanie to jest np. wtedy gdy ktoś płacze, że giganci z Albionu nie są dopuszczeni i jęczy o tym kilka stron.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
PiotrB pisze:Czasem myślę że robaczek to pasiak.
To bylby troll jego zycia