Pruszków: Galaktyczna liga #7 [1200pkt] 04.06-02.07
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Pruszków: Galaktyczna liga #7 [1200pkt] 04.06-02.07
W imieniu załogi sklepu "Galaktyka Gier" w Pruszkowie, zapraszam do udziału w kolejnej, siódmej już lidze WFB.
Doborowe towarzystwo, oraz wspaniałe warunki do gry, gwarantowane!!!
Regulamin ligi.
1. Liga startuje w dniu 04 czerwca 2014r i będzie trwać 4 tygodnie.
2. W każdym kolejnym tygodniu, uczestnicy zobowiązani są do rozegrania 1 bitwy i zgłoszenia wyniku, zgodnie z harmonogramem, który zostanie stworzony po zamknięciu listy uczestników.
3. Zgłoszenia do ligi wraz z namiarem na siebie (e-mail, tel) i rozpiską w formacie tekstowym lub PDF, wysyłamy na: szczepan.kalisiak@gmail.com (zgłoszenia do 03.06.2014). Wyniki wysyłamy na ten sam adres. Namiary będą dostępne dla wszystkich uczestników ligi.
Za terminowe nadesłanie poprawnej rozpiski uczestnik otrzymuje 3pkt
4. Wpisowe do ligi to 20PLN, które wrzucamy do przepastnej skarbonki u obsługi sklepu. Całość wpisowego przeznaczona będzie na nagrody.
5. Zachęcam do korzystania z przestrzeni i bogatego wyposażenia sklepu Pretendenci do zwycięstwa moga zostać poproszeni o rozegranie swoich ostatnich bitew w sklepie.
6. Przewidziane są nagrody dla top3 ligi
7. Rozgrywki nie zostaną zgłoszone do Polskiej Ligi WFB
8. Gramy na 1200pkt, zgodnie z "Pruszkowskim formatem ligowym v.4.3" KLIK (stałą ekipę zapraszam do zapoznania się ze zmianami zaznaczonymi kolorem czerwonym)
9. Wyniki zostaną przeliczone na punkty w systemie 0:10. Progi punktowe: 150
tabela ligowa: KLIK
Doborowe towarzystwo, oraz wspaniałe warunki do gry, gwarantowane!!!
Regulamin ligi.
1. Liga startuje w dniu 04 czerwca 2014r i będzie trwać 4 tygodnie.
2. W każdym kolejnym tygodniu, uczestnicy zobowiązani są do rozegrania 1 bitwy i zgłoszenia wyniku, zgodnie z harmonogramem, który zostanie stworzony po zamknięciu listy uczestników.
3. Zgłoszenia do ligi wraz z namiarem na siebie (e-mail, tel) i rozpiską w formacie tekstowym lub PDF, wysyłamy na: szczepan.kalisiak@gmail.com (zgłoszenia do 03.06.2014). Wyniki wysyłamy na ten sam adres. Namiary będą dostępne dla wszystkich uczestników ligi.
Za terminowe nadesłanie poprawnej rozpiski uczestnik otrzymuje 3pkt
4. Wpisowe do ligi to 20PLN, które wrzucamy do przepastnej skarbonki u obsługi sklepu. Całość wpisowego przeznaczona będzie na nagrody.
5. Zachęcam do korzystania z przestrzeni i bogatego wyposażenia sklepu Pretendenci do zwycięstwa moga zostać poproszeni o rozegranie swoich ostatnich bitew w sklepie.
6. Przewidziane są nagrody dla top3 ligi
7. Rozgrywki nie zostaną zgłoszone do Polskiej Ligi WFB
8. Gramy na 1200pkt, zgodnie z "Pruszkowskim formatem ligowym v.4.3" KLIK (stałą ekipę zapraszam do zapoznania się ze zmianami zaznaczonymi kolorem czerwonym)
9. Wyniki zostaną przeliczone na punkty w systemie 0:10. Progi punktowe: 150
tabela ligowa: KLIK
Ostatnio zmieniony 4 cze 2014, o 21:35 przez Bearded Unclean 'Un, łącznie zmieniany 1 raz.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
No dobra, tym razem wreszcie powinienem móc zagrać, gdyż prawie skończyły mi się rozjazdy
Potwierdzę jeszcze.
Potwierdzę jeszcze.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
No wreszcie
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Adam chalange:)
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Adam chalange:)
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Grzegorz poprosił o BYE w 1 rundzie, zatem Michał gra z Przemkiem.
Widze, ze z Grzeskiem jestesmy nierozlaczni
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Dziekuj lub obwiniaj swój internet
Trzeba było komuś challanga założyć
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Zapraszam na rundę #2!
Gramy Blood & Glory, przypominam o specyficznym wyglądzie stref rozstawienia w tym scenariuszu, na turnieju zauważyłem, ze o tym zapominacie
Miłej zabawy!
Gramy Blood & Glory, przypominam o specyficznym wyglądzie stref rozstawienia w tym scenariuszu, na turnieju zauważyłem, ze o tym zapominacie
Miłej zabawy!
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Zapraszam na rundę #3, gramy Meeting Enagement bez rezerw.
Powodzenia!
Powodzenia!
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Runda finałowa.
Poszli w pole!!!
Gramy battleline.
Poszli w pole!!!
Gramy battleline.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
No i jestesmy na mecie, a podium wygląda nastepująco:
Adam Kozłowski BOC 32
Grzegorz Oleksik DE 30
Konrad Kuźmiński DE 29
Adam znalazł nieco czasu pośród swoich licznych zajęć i skopał kilka tyłków
Gratulacje!
Wszystkim dziekuję za udział i miłą współpracę
Adam Kozłowski BOC 32
Grzegorz Oleksik DE 30
Konrad Kuźmiński DE 29
Adam znalazł nieco czasu pośród swoich licznych zajęć i skopał kilka tyłków
Gratulacje!
Wszystkim dziekuję za udział i miłą współpracę
Gratulacje