Dota2
Moderator: Zaklinacz Kostek
Też wchodzę w jakieś granie więc śmiało można mnie dodać, ważne zeby z jakims info od kogo zaproszenie jest. Mój steam to Skavenik. Ts-a w razie czego też mam podpiętego.
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
zapraszam do gry. Mój nick to Legofan of Warhammer.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2014, o 16:27 przez Kubaf16, łącznie zmieniany 1 raz.
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
The International 4 (mistrzostwa świata w Dotę) właśnie rusza na pełnej prędkości zaczynają gry grupowe. Pula nagród 10 mln $ zwycięski team bierze 4,8mln z sobą
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jak Ziemko Valve na czas TI dorzuciło z 12 kanałow (5 anglojęzycznych) i można oglądać każdy meczyk jak ktoś chce. Polski stream też jest ale jednak wolę Tobiego :3
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Poprzednie 3 internationale obejrzałem, impreza wyjebana na maxa, chociaż nie powiem ile godzin zeszło na obejrzenie samej fazy pucharowej
Dlatego teraz aż się boję włączać
Tak czy siak, GO NA'VI
No i mój ulubieniec Mushi, chyba najbardziej wszechstronny gracz na świecie, na poprzednim TI grał bodaj 19 postaciami Mistrz. Nie wiem jak forma, bo od poprzedniego TI nie oglądałem nic doty, ale DK zapewne są jednymi z faworytów.
ps. Nigdy nie grałem w Dote 2
Dlatego teraz aż się boję włączać
Tak czy siak, GO NA'VI
No i mój ulubieniec Mushi, chyba najbardziej wszechstronny gracz na świecie, na poprzednim TI grał bodaj 19 postaciami Mistrz. Nie wiem jak forma, bo od poprzedniego TI nie oglądałem nic doty, ale DK zapewne są jednymi z faworytów.
ps. Nigdy nie grałem w Dote 2
Kołata zasmucem ale DK po pierwszym dniu to dostaje po pysku jak leci mogą z fazy grupowej nie wyjść. Podobnie Alliance które ma skromne 1-4 ;D.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
No to ładne rzeczy! Alliance widze idzie w ślady Hiszpanii na mundialu
A Mushiego szkoda, może już się chłopak wypalił
Albo mu DK nie służy, trza było z koleszkami z Orange zostać, a nie robić team all stars z Burningiem i iceiceice
Albo mu DK nie służy, trza było z koleszkami z Orange zostać, a nie robić team all stars z Burningiem i iceiceice
Albo dopiero przebudzenie będzie i rozjadą do końcaKołata pisze:No to ładne rzeczy! Alliance widze idzie w ślady Hiszpanii na mundialu
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
I Chińska dominacja kończy się Chińskim finałem NewBee vs VG. Drugi raz na TI stawiam na NewBee swoją arkanę ;D yolo ;P (no dobra mam drugą bo wygrałem jedną stawiając na Newbee ostatnio xP)
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ktoś coś dziś/jutro bo mnie ochota naszla znów oglądając Majora
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13