widzę dwa razy Lohosta. Chciałem zapytać, czy jestescie na to gotowi (Shinue pisze:aktualizacja zrobiona.
sprawdźcie proszę czy nikogo nie brakuje.
prawdopodobnie część osób wysłało zgłoszenie na maila rozpisokowego.
wieczorem będę wiedział.
[MASTER] KUJAWIAK 2014, Włocławek (19-20 lipca)
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2014, Włocławek (19-20 lipca)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
macias też jest dwukrotnie wpisany

Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
						"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
Shinue pisze: prawdopodobnie część osób wysłało zgłoszenie na maila rozpisokowego.
wieczorem będę wiedział.
Wisła Kraków.
						siema!
Czy ktoś jedzie może przez ostrów wlkp lub okolice i ma wolne miejsce? chętnie bym się zabrał, z wrocławia jest po drodze... ktoś coś? bez sensu będzie jak będę musiał jechać autem sam, mogę ewentualnie jakiś kawałek gdzieś dojechać, będę wdzięczny za możliwość dołączenia do kogoś.

Czy ktoś jedzie może przez ostrów wlkp lub okolice i ma wolne miejsce? chętnie bym się zabrał, z wrocławia jest po drodze... ktoś coś? bez sensu będzie jak będę musiał jechać autem sam, mogę ewentualnie jakiś kawałek gdzieś dojechać, będę wdzięczny za możliwość dołączenia do kogoś.
Mnie brakuje. Wysyłałem zgłoszenie na oba maile 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
						Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Zgłoszenie poszło na oba maile, kasa poszła na jedno konto  

mojego zgloszenia brakuje. poszlo w piatek na mejl rozpiski

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!