Konkurs malarski Golden Princes IV, Temat ogólny(ZASADY).

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Re: Konkurs malarski Golden Princes IV, Temat ogólny(ZASADY)

Post autor: pingu »

Kacpi 1998 pisze:chyba na odwrót, porównaj sobie bohatera krasnoludów za starej edycji z jakimś warriorem czy irondrakem :)
Bluźnisz człecze [-X , każdy długobrody wyperswaduje Ci, że te nowe plastiki nie umywają się do starych figsów z lat 80.
Właśnie maluje draeków, aż mi się nie chce wszystkie na jedną pałę #-o
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Post autor: Nokimam »

Temat "pojedynczy model" był w ostatniej edycji, teraz musi byc inny. Mało bsb? Ok, magow zawsze było w cholerę a jak i tego nie znajdziecie to niech bedzie to albo ten kto zwalcza magię.

OSTATECZNIE: Temat GP V to "Its magic!" czyli wszystko co ma cokolwiek związanego z magią.
Co do wpisowego: myśle ze możemy zrobić tak: kazdy uczestnik musi wpłacić mi wpisowe o wysokości tam 15 zł a za to ja(nawet jak będą 4 zgłoszone osoby) dam 4 limitowane modele. Co wy na to? Jak zechcecie możemy zrobić nawet tak ze będą 2 losowane nagrody albo jedna dla kogos kto "wygrał nasze serca" a jedna losowana.
Co Wy na to?! ;)
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

No to rzadną armią się nie łapie :( .
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

To kup cos nowego i pomaluj, przeciez w tym konkursie jak i w pmotmie chodzi o to zeby ludzie malowali cos nowego :)
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Super, jutro wrzucam model do rozpuszczalnika ;)
Termin do połowy sierpnia?

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Jakos do 16-17.08 :)
Pan Mamikon

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Magia brzmi ok tylko temat bym zmienił na "It's a kind of Magic..." co by wiadomo czego słuchać podczas mazania ;)

A do kiedy wpisowe też do 16.08?

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Tak :)
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Kriz Da Old'Bwoy
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Kriz Da Old'Bwoy »

No szkoda, ze nie BSB w koncu, bo odkopalem starego krasnala, ktory by sie idealnie nadawal i pocwiczylbym cos innego niz O&G. Ale skoro tak, to postaram sie wykopac na ebayu jakiegos super oldskoola z lat 80, moz tez nie z zielonych;)

Durant
Falubaz

A mogę zaproponować jedną uwagę do regulaminu, czy można poprosić aby sędziowie udzielili porad odnośnie modeli które najmniej im się podobały. Chodzi mi nie o wytłumaczenie się z decyzji a o skierowanie na lepszą drogę w malowaniu. Wiem o paru rzeczach które zrobiłem źle poprzednim razem ale na pewno nie wiem o wszystkich bez wytknięcia mi błędów nie mam szans na poprawę.

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

No i co tam? Bo tematu z pracami ani widu ani słychu, a ja jestem ciekaw co to też ludziska zmalowali!

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

?!?!?!?

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Okropnie wszystkich przepraszam! Najpierw miałem masakrę, problemy rodzinne a potem sobie nie przypomniałem! Z tego co widzę mam tylko 2 zgłoszenia ale może coś pominąłem, proszę o ponowne nadesłanie zgłoszeń w pw. Za to że zapomniałem mam dwa bonusy-nagrody za darmo, wpisowe zlikwidowane oraz to że jeżeli się nie wyrobiliście a chcieliście się zgłosić to możecie to jeszcze zrobić do jutra, godziny 23:59, wtedy zamykam konkurs.
Jeszcze raz przepraszam za komplikacje oraz pozdrawiam ;)
Pan Mamikon

Durant
Falubaz

PW poszło

ODPOWIEDZ