ŁatwoLaik pisze:bigpasiak pisze:On szafluje między VC i WE...Hoops pisze:Urban nie ma WE wpisanych z tego co widzę.
biacz plis - jak mozna miec takie dylematy - co on jest jakis klimaciarz ze wampirami bedzie gral?:-P
[MASTER] KUJAWIAK 2014, Włocławek (19-20 lipca)
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2014, Włocławek (19-20 lipca)
nie wszyscy
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
nie wszyscy oprócz wojtusia 
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
jak jest z parkingiem przy schronisku? będzie gdzie samochód postawić?
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
Jedzie ktos ze Szczecina? Bo mam 4ry wolne miejsca w samochodzie ? Wyjazd raczej w sobotę rano.
Konkretie to Szczecin/Stargard Szcz./Piła /Bydgoszcz : pgolnie DK10 - jeśli ktos nie ma transportu to mogę zabrać.
Konkretie to Szczecin/Stargard Szcz./Piła /Bydgoszcz : pgolnie DK10 - jeśli ktos nie ma transportu to mogę zabrać.
xYz
Na pewno nie z Barbarąrafixator pisze:Może jakas aktualka zgłoszeń bo nie wiem z kim sie na wodke umawiac
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
w ósmej edycji obsługanci są licznikiem woundów jedynie. ale może się nie znam.
kolejna porcja informacji z frontu:
podaję nr tel dla przyjezdnych (6@6#5-2!6%0-6^8&0)[wstawiłem przerywniki by uniknąć spamu]
WCK będzie czynne od 8:30 rano w piątek do niedzielnego popołudnia.
materace już czekają.
jeśli ktoś ze zgłoszonych wie, że nie przyjedzie to niech jak najszybciej da mi znać na prv lub maila.
kolejna porcja informacji z frontu:
podaję nr tel dla przyjezdnych (6@6#5-2!6%0-6^8&0)[wstawiłem przerywniki by uniknąć spamu]
WCK będzie czynne od 8:30 rano w piątek do niedzielnego popołudnia.
materace już czekają.
jeśli ktoś ze zgłoszonych wie, że nie przyjedzie to niech jak najszybciej da mi znać na prv lub maila.