Pogłoski

Bretonnia

Moderatorzy: Jagal, Milczek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hoops
Oszukista

Re: Pogłoski

Post autor: Hoops »

Witam,
raczej nie bardzo. Jeśli przejrzysz temat do kilku stron wstecz znajdziesz masę postów odnośnie tego kiedy, czy i jak będzie wyglądał nowy AB do brety wraz z jej figurkami.
\Chodzą plotki, że w nowym starterze mają być zieloni i imperialni, ale to dalej plotki.
Obrazek

Awatar użytkownika
Clark
Mudżahedin

Post autor: Clark »

Ostanio były szczury i HE więc mooooze teraz bretka sie w starterze pojawic chociaz ja w to wątpie

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Plotki zmieniaja sie z tygodnia na tydzien a konkretów brak !! Jeszcze NIBY data premiery zmienia sie na grudzien?! Echh...
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Clark
Mudżahedin

Od zaufanych osób które mają kontakty z gw wiem żę nowa bretka musi za jakiś czas wyjsc, a najlepszym do tego okresem bedzie wrzesień. Tak więc spodziewał bym sie nowej bretki w okresie od wrzesnia do końca roku :)

Awatar użytkownika
Marcin z Bretonnii
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marcin z Bretonnii »

Sporo się zmienia w planie wydawniczym GW. Jedno jest pewne. Jeżeli rzeczywiście ma się pojawić nowa edycja oraz nowy Starter Box, to wątpię, żeby Bretonnia się w nim znalazła. I raczej prawdopodobne jest, że zaraz potem wydadzą nowe Army Booki do obu armii, które się w tym Boxie znajdą. Z grudniem 2014 może być o tyle problem, że 6 grudnia jest na świecie premiera trzeciego Hobbita. Chyba, że zarezerwowaliby na premierę ostatni weekend starego roku. Dlatego Bretonnia to bardziej 2015 r. Ale mimo tego nie tracę nadziei na nowy Army Book. Skoro Wood Elves go dostali prawie po tym samym czasie czekania, to i my się w końcu doczekamy :)

Awatar użytkownika
Clark
Mudżahedin

Grudzień rzeczywiscie bedzie zapewne należał do Hobbita, a w wakacje ma wyjsc dużo rzeczy do 40k(space wolfy, chaos, starter) więc zapewne po okresie wakacyjnym wejdzie duzo rzeczy od wfb w tym mam nadzieję bretka :)

Awatar użytkownika
Łukań
Plewa

Post autor: Łukań »

AvE!

http://natfka.blogspot.com/2014/07/bret ... eases.html hmm czy to możliwe?

pzdr Łukań
Gamonie RuleZ!!!
"jak się nie ma tego co się lubi, to się lubi co się ma..."

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

Jakbyś przeczytał dwie ostatnie strony to byś się dowiedział, że bretki w tym roku nie będzie, a wszystkie przecieki to czyjeś wymysły :wink:

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Stanie, idź do Oceanu. Bretka będzie w tym roku.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
mortigern
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: mortigern »

Przeraża go opcja Nowej Potężnej Bretki :lol2:

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

Nie jego jednego ;) Źle nam jest z aktualnym podręcznikiem? :D
Ja świetnie się bawię, gdy wygrywam armią z zasadami sprzed 10lat, grając przeciw jakimiś najnowszym cudactwom ;)
Vae victis!

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Legion pisze:Nie jego jednego ;) Źle nam jest z aktualnym podręcznikiem? :D
Ja świetnie się bawię, gdy wygrywam armią z zasadami sprzed 10lat, grając przeciw jakimiś najnowszym cudactwom ;)
Tak czy owak lepiej miec nowy pordęcznik i nowe modele , nikt nie broni Ci grac na starszym army book'u takze :)
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Clark
Mudżahedin

Łukań pisze:AvE!

http://natfka.blogspot.com/2014/07/bret ... eases.html hmm czy to możliwe?

pzdr Łukań
Gamonie RuleZ!!!
Żadna nowość wstawiałem tego rumorsa kilka dni temu

Awatar użytkownika
Never
Chuck Norris

Post autor: Never »

I tak w czekaniu na nowy kodeks nie przebijecie Chaos Dwarfów :D my musieliśmy czekać od czasów Ravening Hordes. A Wy macie dopiero 10 lat za sobą, jesteście zbyt pochopni ;p.
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!

Awatar użytkownika
Clark
Mudżahedin

A przypadkiem ostatnio nie wyszedł nowy kodeks do chaos dwarfów(nieoficjalny)? Bo rozmawiałem ostatnio z jednym typkiem i chwalił się że takowy wyszedł i można grać nim na turniejach.

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

Wyszedł oficjalny od forge world jakiś czas temu, ale i tak odstęp między obecnym a poprzednim był dłuższy niż czekanie bretki.

Bastor
Chuck Norris

Post autor: Bastor »

Ej... co taka cisza?
Sierpień za pasem a tu null.
Jak w ciągu 2 tygodni nic nowego się nie pojawi to normalnie pojadę do Nottingham i zacznę oblegać ich zamek.
I nie będzie miękkiej gry - wezmę 3 trebki :twisted:

Awatar użytkownika
Gopal
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Gopal »

Myślę, że to wszystko było wishful thinking i nici z naszej armii... :cry: :cry: :cry:
Galeria rysunków: kliknij, na pewno Ci się spodoba! :D NSFW
http://jandraws.tumblr.com/

Awatar użytkownika
Milczek
Kradziej

Post autor: Milczek »

Moim zdaniem Breta miała być już w lipcu ale z różnych przyczyn wcisnęli tych Space Wolves.
Obstawiam ostatnią sobotę sierpnia.

Awatar użytkownika
Rycerz_bez_skazy
Warzywo

Post autor: Rycerz_bez_skazy »

to jakaś ściema: http://natfka.blogspot.com/2014/07/bret ... eases.html
bo niby jak mieliby wyglądać pilgrims/foot knights? jakoś nie widzę tego konwertowania: że niby co zamiast głowy z wygoloną tonsurą ma być hełm? a light armour/heavy armour?
no i ci rycerze niedźwiedzie - jakoś podejrzani się wydają :/
A Dieu mon ame,
Ma vie au roi,
Mon coeur aux dames,
L'honneur pour moi.

ODPOWIEDZ