Kielce, 4000, 09.08.2014, "Watacha" SFF
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Re: Kielce, 4000, 09.08.2014, "Watacha" SFF
Heh aż kusi Malekitha wziąć. 810 za jeden model....
Ale naprawdę mam problem którą armią zagrać
Ale naprawdę mam problem którą armią zagrać
- White Lion
- Kretozord
hmm, a może bonusowy +1DP za każdego imiennego kolesia ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
bez sensu. Możliwość ich brania jest wystarczającą nagrodąWhite Lion pisze:hmm, a może bonusowy +1DP za każdego imiennego kolesia ?
-
- Oszukista
Ja nikogo nie prowokuję. Ja tylko lubię strasznie ten scenariusz, i od zawsze uważam go za jeden z najlepszych sposobów zbalansowania armii.
A może +1 DP za obecność imiennych wogóle? Bo pomiędzy armiami są spore dysproporcje jeśli idzie o możliwość wzięcia imiennych...
A może +1 DP za obecność imiennych wogóle? Bo pomiędzy armiami są spore dysproporcje jeśli idzie o możliwość wzięcia imiennych...
A może odpuścicie sobie gadki o ograniczeniach w turnieju na 4 k, co;) ?
Młotek w tej edycji świetnie balansuje się sam na takie pkt także IMO to nie ma co kombinować
Młotek w tej edycji świetnie balansuje się sam na takie pkt także IMO to nie ma co kombinować
Ostatnio zmieniony 19 lip 2014, o 21:36 przez Jacobs, łącznie zmieniany 1 raz.
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
- Kacpi 1998
- Masakrator
Taaak, pewnie, wyszły nowe elfy i się samo zbalansowało
A co do ograniczeń na takie punkty ja poproszę dodatkowe 500pkt żart ale nie do końca
A co do ograniczeń na takie punkty ja poproszę dodatkowe 500pkt żart ale nie do końca
Nie wiem jak Ty Kacpi, dla mnie turniej na 4000 pkt który do tego odbywa się w nocy, jest tylko i wyłącznie zabawą
Jeśli ktoś tam będzie żyłował rozpiski to niech sobie tak robi. Ja przyjeżdżam, bo to okazja pogrania na duże punkty, co często się nie zdarza Stawiam że zdecydowana większość ma takie podejście.
Zmierzam do tego, Kacpi, że to nie jakieś Euro albo DMP żeby utykać w niepotrzebnych dysputach na temat zasad
Jeśli ktoś tam będzie żyłował rozpiski to niech sobie tak robi. Ja przyjeżdżam, bo to okazja pogrania na duże punkty, co często się nie zdarza Stawiam że zdecydowana większość ma takie podejście.
Zmierzam do tego, Kacpi, że to nie jakieś Euro albo DMP żeby utykać w niepotrzebnych dysputach na temat zasad
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Miał by ktoś do pożyczenia model Pani Jeziora?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Jacobs pisze:Nie wiem jak Ty Kacpi, dla mnie turniej na 4000 pkt który do tego odbywa się w nocy, jest tylko i wyłącznie zabawą
+milion - nic dodać nic ująć .
Fluff a kobieta puści ciebie z domu ??Fluffy pisze:A raz się żyje, proszę o dopisanie. Będę najpewniej z O&G.
u mnie jak zwykle jak był Bazyliszek w wawie to przez ostatnie 3 lata zawsze w ten dzień miałem rodzinę nocującą, a rzut beretem
a na Kielce siostra przyjedzie bo ma wesele tu podrzuci nam swoje dziecko
chyba ze cos w ostatniej chwili mi wyjdzie to sie wykrece, ale raczej malo prawdopodobne
zazdroszczę już wam tych bitew na 4K
a na Kielce siostra przyjedzie bo ma wesele tu podrzuci nam swoje dziecko
chyba ze cos w ostatniej chwili mi wyjdzie to sie wykrece, ale raczej malo prawdopodobne
zazdroszczę już wam tych bitew na 4K
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Jesli z robota bedzie u mnie ok to spoko. Pewnie sie kopsne 2 godzinki jazdy nieprzespana nocka i powrot hmmm kuszace
- White Lion
- Kretozord
ja mam [edited] ale obiecałem już Regisowi [/edited]Matis pisze:Miał by ktoś do pożyczenia model Pani Jeziora?
@Fluffy - z przyjemnością wpisany.
@Karpiu - jak wstępnie potwierdzisz to też Cię wpiszę.
@Misha - wielka szkoda ale liczę na cud
Kurde, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć na żywo tyle modeli speciali.
Choć przyznam, że nasze środowisko battla jest wyjątkowo "miękkie" skoro tak mało osób chce przyjechać na nocny turniej
Ostatnio zmieniony 22 lip 2014, o 08:01 przez White Lion, łącznie zmieniany 1 raz.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
-
- Oszukista
Przypomnę się tylko że byłem pierwszy z Le Fay Enchantress do pożyczenia
Matis, jak chcesz to mogę Green Knighta wziąć, ładnie pomalowany, tylko potwierdź bo go z powrotem skleić muszę
Matis, jak chcesz to mogę Green Knighta wziąć, ładnie pomalowany, tylko potwierdź bo go z powrotem skleić muszę
Popatrz ,popatrzWhite Lion pisze: Choć przyznam, że nasze środowisko battla jest wyjątkowo "miękkie" skoro tak mało osób chce przyjechać na nocny turniej
robimy DOBĘ w battla (turniej dzienny i nocny) ,a gracze wymiekają
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Miękkie ? Kto normalny wytrzymałby tyle przy bitwach tyle czasu. Jak po trzech bitwach w ciągu dnia jest się zrąbany i potem ma wytrzymać kolejne w nocy ? Albo jeszcze lepiej po dniu na noc przyjazd bitwy i po nieprzespanej nocy cały dzień gra bitwy? Dlatego dzień sobie odpuszczam i na noc tylko wpadam do Kielc.