tego nie zauwazylemZiemko pisze:No i nie ma 3 specjali , wiec szczurki to takze tnie
Kohortex 5-6.01.08 Master w Bydgoszczy
Tzn. albo 3 specjale i 0 rarow , albo 2 specjale i 1 rare... Imho ograniczenie bardzo fajne 

- 
				twardochleb
 - Chuck Norris

Ograniczenia slotow tna krasnale na te punkty ale postaram sie przyjechac. 

Tak , a czemu mialyby nie byc po 100 ? Masakre jest stosunkowo ciezko zarzucic - 1100 pktow , wiec uwazam , ze powinny byc bonudy 100 pktow. Jesli wiecej osob bedzie chcialo mniejsze to moze sie ugne...

Ja chce mniejsze 
.
Aha, i szczury pociąłes ale WE juz nie koniecznie
.
Ja i tak przyjeżdżam , w sumie ograniczenia nie robią i tak ze szczurów da się dużo wycisnąć na dowolne punkty i przy dowolnych ograniczeniach

Aha, i szczury pociąłes ale WE juz nie koniecznie
Ja i tak przyjeżdżam , w sumie ograniczenia nie robią i tak ze szczurów da się dużo wycisnąć na dowolne punkty i przy dowolnych ograniczeniach
IMO powinny byc jesli nie po 50, to napewno po 75, 100pkt to za duzo, bonusow spokojnie mozna zasadzic kolo 800-900pkt.. a to juz praktycznie samo w sobie robi masakreZiemko pisze:Tak , a czemu mialyby nie byc po 100 ? Masakre jest stosunkowo ciezko zarzucic - 1100 pktow , wiec uwazam , ze powinny byc bonudy 100 pktow. Jesli wiecej osob bedzie chcialo mniejsze to moze sie ugne...
ale na takie ograniczenia jak sa da sie je latwiej pocisnacMłody pisze: w sumie ograniczenia nie robią i tak ze szczurów da się dużo wycisnąć na dowolne punkty i przy dowolnych ograniczeniach
Dopisz mnie - mam nadzieję, że zdążę pomazać nowe haje...

Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
						Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
za bardzo to nie tnie - działko, kopaczka i jezzeile albo monkiZiemko pisze:No i nie ma 3 specjali , wiec szczurki to takze tnie
bardziej decydujący jest fakt, że 2 hero są
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
						Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Pająk pisze:a może by zrobić maskę od 1350pkt. ? i zostawić wtedy 100pkt. premii...
przychylam się
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
						Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Odnosnie ciecia slotow bede nieugiety 
 Sorry... Dopisuje Dastora i Kielona...

Spoko , zapraszamy 
 To co chcesz pozyczyc Inferno  

??

a ja jeszcze pomarudze - przemyslcie te mikrostoly...
a ograniczenia slotow sa super - ja i tak nie bralbym 3 herosa ani speciala

a ograniczenia slotow sa super - ja i tak nie bralbym 3 herosa ani speciala
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
						Jedyne co jest do przemyslenia to VP za dodatki - cwiartki , sztandary itd. W reszcie moje zdanie jest niezmienne...