Rozluźnianie pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
O dżizas , normalnie rewelacyjnie mi wyszło , n/c , nie zgadzam się! Hehe a teraz do sedna :
Twoje poglądy najbardziej zgadzają się z programem :
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 68% zbieżnych odpowiedzi
Prawo i Sprawiedliwość - 63%
Platforma Obywatelska - 57%
Samoobrona RP - 53%
Polska Partia Pracy - 43%
Lewica i Demokraci - 33%
Polskie Stronnictwo Ludowe - 28%
21 zamkne się w pokoju i każe wyrzucić klucz bo jeszcze nabroje i co wtedy? ;D
Twoje poglądy najbardziej zgadzają się z programem :
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 68% zbieżnych odpowiedzi
Prawo i Sprawiedliwość - 63%
Platforma Obywatelska - 57%
Samoobrona RP - 53%
Polska Partia Pracy - 43%
Lewica i Demokraci - 33%
Polskie Stronnictwo Ludowe - 28%
21 zamkne się w pokoju i każe wyrzucić klucz bo jeszcze nabroje i co wtedy? ;D
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
http://pl.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0
BTW czy to złamanie ciszy wyborczej?
I jeszcze jedno zdanie ode mnie. Od serca. Dla każdego z Was:
"Rusz dupę i idź na wybory"
BTW czy to złamanie ciszy wyborczej?
I jeszcze jedno zdanie ode mnie. Od serca. Dla każdego z Was:
"Rusz dupę i idź na wybory"
Namawianie do pójścia na wybory nie łamie ciszy przedwyborczej, więc...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tak samo jak z operacji plastycznej Berlusconiego i mnóstwa innych pierdół, akurat tym bym się najmniej przejmował.TruePunk pisze:Na youtubie poszukaj sobie zlepki filmikow z amerykanskich 'pseudo serwisow informacyjnych' z tekstami klasy 'polski premier wciaz mieszka z mama, hahaha'. troszke kompromitujace? tyci-tyci smutne?
Srednio zabawne szczerze mowiac.
Ale jak w tym klimacie jestesmy to sprzedam dzolka, a co.
Przyjechal sw Mikolaj do czarnych dzieci.
Oglada, je oglada. Spostrzegl swym sokolim slepiem jednego maluszka o mocno wydetym brzuchu i pyta:
-A co on taki gruby?
-Bo nie jadl.. - odpowiadaja chorkiem biedne, male dzieci
-A to prezentu nie dostanie!
Ale jak w tym klimacie jestesmy to sprzedam dzolka, a co.
Przyjechal sw Mikolaj do czarnych dzieci.
Oglada, je oglada. Spostrzegl swym sokolim slepiem jednego maluszka o mocno wydetym brzuchu i pyta:
-A co on taki gruby?
-Bo nie jadl.. - odpowiadaja chorkiem biedne, male dzieci
-A to prezentu nie dostanie!
Trochę inna wersja:
Święty Mikołaj odwiedził wioskę w Afryce. Popatrzył na dzieci i się spytał:
-A jadłyście kolacyjkę?
Dzieci cienkimi, wyczerpanymi głosikami - Nie....
-To nie będzie prezentów!
Święty Mikołaj wpadł przez komin do domu. Zorientował się że jest w złym domu więc już szedł z powrotem do komina kiedy zobaczył seksowną i nagą blondynkę śpiącą na kanapie. Mikołaj pomyślał:
-Jak ja to zrobię to mnie nigdy nie wpuszczą do nieba...- po czym spojrzał na swoje spodnie i powiedział:
-Ale jak tego nie zrobię to nigdy stąd nie wyjdę....
Święty Mikołaj odwiedził wioskę w Afryce. Popatrzył na dzieci i się spytał:
-A jadłyście kolacyjkę?
Dzieci cienkimi, wyczerpanymi głosikami - Nie....
-To nie będzie prezentów!
Święty Mikołaj wpadł przez komin do domu. Zorientował się że jest w złym domu więc już szedł z powrotem do komina kiedy zobaczył seksowną i nagą blondynkę śpiącą na kanapie. Mikołaj pomyślał:
-Jak ja to zrobię to mnie nigdy nie wpuszczą do nieba...- po czym spojrzał na swoje spodnie i powiedział:
-Ale jak tego nie zrobię to nigdy stąd nie wyjdę....
Achmed the Dead Terrorist
http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go&NR=1
SZARŻAAA!!!
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns
Software mężczyzny – program mąż 1.0.
Około roku temu zmieniłam oprogramowanie na rzekomo lepsze. Do tej pory używałam pakietu Przyjaciel 5.0, a zamieniłam go na intensywnie promowany pakiet Mąż 1.0. Niemal natychmiast po uruchomieniu nowego oprogramowania zauważyłam, że system pracuje dużo wolniej, szczególnie jeśli chodzi o aplikacje związane z kwiatami i biżuterią, które pod pakietem Przyjaciel 5.0 działały błyskawicznie i bezbłędnie. Jakby tego było mało, instalacja pakietu Mąż 1.0 spowodowała automatyczne odinstalowanie tak wartościowych programów, jak Romantyczność 9.9, za to zainstalowanie istnego śmiecia informatycznego, jak Żużel 4.5 i Liga Polska 3.0. Nie chce przy tym działać program Rozmowy 8.0, a próba uruchomienia programu Sprzątanie & Porządki 2.6 powoduje zawieszenie całego systemu. Próbowałam ratować system uruchamiając Pretensje 5.3, ale bez widocznych rezultatów. Co robić?
Zdesperowana
Szanowna Zdesperowana,
Przede wszystkim pamiętaj, iż Przyjaciel 5.0 to pakiet rozrywkowy, a Mąż 1.0 to profesjonalny system operacyjny. Radzę spróbować komendy: C:/JUZ MNIE NIE KOCHASZ po czym zainstalować Łzy 6.2. System Mąż 1.0 powinien wtedy automatycznie uruchomić aplikacje Poczucie Winy 3.0 i Kwiaty 7.0. Pamiętaj jednak: nadużywanie aplikacji Łzy 6.2 może spowodować, że Mąż 1.0 zresetuje ustawienia na Milczenie 2.5, Hulaj Dusza 7.0 lub Gorzała 6.1. Ten ostatni jest szczególnie groźny, ponieważ powoduje wygenerowanie plików dźwiękowych Chrapanie WAV. POD ŻADNYM POZOREM nie instaluj pakietu Teściowa 1.0. Nie próbuj też reinstalować nowej wersji pakietu Przyjaciel. Oprogramowania te spowodują definitywne zniszczenie systemu operacyjnego Mąż 1.0 Podsumowując, system Mąż 1.0 to mimo wszystko wspaniałe oprogramowanie. Jedyne jego niedoskonałości to mała pamięć operacyjna i wolne instalowanie nowych aplikacji. Nieoficjalnie radzę zastanowić się nad zakupem dodatkowego oprogramowania, poprawiającego działanie systemu Mąż 1.0. Osobiście polecam Wykwintna Kolacja 3.0 oraz Sex Bielizna 6.9.
Powodzenia,
Serwis Techniczny
Około roku temu zmieniłam oprogramowanie na rzekomo lepsze. Do tej pory używałam pakietu Przyjaciel 5.0, a zamieniłam go na intensywnie promowany pakiet Mąż 1.0. Niemal natychmiast po uruchomieniu nowego oprogramowania zauważyłam, że system pracuje dużo wolniej, szczególnie jeśli chodzi o aplikacje związane z kwiatami i biżuterią, które pod pakietem Przyjaciel 5.0 działały błyskawicznie i bezbłędnie. Jakby tego było mało, instalacja pakietu Mąż 1.0 spowodowała automatyczne odinstalowanie tak wartościowych programów, jak Romantyczność 9.9, za to zainstalowanie istnego śmiecia informatycznego, jak Żużel 4.5 i Liga Polska 3.0. Nie chce przy tym działać program Rozmowy 8.0, a próba uruchomienia programu Sprzątanie & Porządki 2.6 powoduje zawieszenie całego systemu. Próbowałam ratować system uruchamiając Pretensje 5.3, ale bez widocznych rezultatów. Co robić?
Zdesperowana
Szanowna Zdesperowana,
Przede wszystkim pamiętaj, iż Przyjaciel 5.0 to pakiet rozrywkowy, a Mąż 1.0 to profesjonalny system operacyjny. Radzę spróbować komendy: C:/JUZ MNIE NIE KOCHASZ po czym zainstalować Łzy 6.2. System Mąż 1.0 powinien wtedy automatycznie uruchomić aplikacje Poczucie Winy 3.0 i Kwiaty 7.0. Pamiętaj jednak: nadużywanie aplikacji Łzy 6.2 może spowodować, że Mąż 1.0 zresetuje ustawienia na Milczenie 2.5, Hulaj Dusza 7.0 lub Gorzała 6.1. Ten ostatni jest szczególnie groźny, ponieważ powoduje wygenerowanie plików dźwiękowych Chrapanie WAV. POD ŻADNYM POZOREM nie instaluj pakietu Teściowa 1.0. Nie próbuj też reinstalować nowej wersji pakietu Przyjaciel. Oprogramowania te spowodują definitywne zniszczenie systemu operacyjnego Mąż 1.0 Podsumowując, system Mąż 1.0 to mimo wszystko wspaniałe oprogramowanie. Jedyne jego niedoskonałości to mała pamięć operacyjna i wolne instalowanie nowych aplikacji. Nieoficjalnie radzę zastanowić się nad zakupem dodatkowego oprogramowania, poprawiającego działanie systemu Mąż 1.0. Osobiście polecam Wykwintna Kolacja 3.0 oraz Sex Bielizna 6.9.
Powodzenia,
Serwis Techniczny
brakuje jeszcze dziatki 6.6
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
widze ze w temacie bedzie
http://www.youtube.com/watch?v=x1bhpStEEd4
http://www.youtube.com/watch?v=x1bhpStEEd4