02.08.2014 - Singiel Euro Pre-DMP w Impku
Re: 02.08.2014 - 3x Euro Pre-DMP w Impku
Kilka informacji od naszego sponsora sklepu IMPEK:
Pula na nagrody to +100% z wpisowego, jeżeli przekroczymy 30 osób to będzie to +200%, co przy 10 drużynach daje nam prawie 1000zl
Dodatkowo w dniu turnieju będzie zniżka na zakupy w sklepie 0,5% za każdą osobę (zniżka nie łączy się z bonami za turniej).
W przypadku 30+ osób, pula zostanie podzielona: ~50% na nagrody dla zwycięzców, ~50% na losówki dla graczy.
W imieniu klubu LEGION i sklepu IMPEK zapraszamy
Pula na nagrody to +100% z wpisowego, jeżeli przekroczymy 30 osób to będzie to +200%, co przy 10 drużynach daje nam prawie 1000zl
Dodatkowo w dniu turnieju będzie zniżka na zakupy w sklepie 0,5% za każdą osobę (zniżka nie łączy się z bonami za turniej).
W przypadku 30+ osób, pula zostanie podzielona: ~50% na nagrody dla zwycięzców, ~50% na losówki dla graczy.
W imieniu klubu LEGION i sklepu IMPEK zapraszamy
Ja też szukam drużyny.
Problem w tym, że gram bardzo for funową rozpą i w bardzo for funowy sposób i rzadko osiągam wynik powyżej 5:15, co mi nie przeszkadza, także szukam ludzi którym to również przeszkadzać nie będzie.
Problem w tym, że gram bardzo for funową rozpą i w bardzo for funowy sposób i rzadko osiągam wynik powyżej 5:15, co mi nie przeszkadza, także szukam ludzi którym to również przeszkadzać nie będzie.
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
Zgłaszam team: Legion Last Crusade (Ja, PSz, Dibo)
Wisła Kraków.
Nie Legion 2, tylko Legion Last Crusade 

Wisła Kraków.
tak zerknąłem na widełki - 44:16 na 3 osobowej drużynówce oznacza:
średnio 14,66 z bitwy do maxa
na DMP średnio jest 12,8
na ETC średnio 12,5
Widełki są dobre, szczególnie przy 3 bitwach, żeby paringi nie wpływały na zwycięzców.
Zwykle 3 osobowe drużynówki gra się 40:20 co i tak daje średnią 13,33.
średnio 14,66 z bitwy do maxa
na DMP średnio jest 12,8
na ETC średnio 12,5
Widełki są dobre, szczególnie przy 3 bitwach, żeby paringi nie wpływały na zwycięzców.
Zwykle 3 osobowe drużynówki gra się 40:20 co i tak daje średnią 13,33.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Szybki szpil sie zwinał - osób może ze 3 jak sie zbierze jeden team
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
1000 zlotych jest tez przy 3 druzynach? bo jak tak to SS na pewno postara sie zabrac kase 8 bili z 30 srebrnikami
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ja bardzo chętnie, jeszcze raz tylko piszę że średnia z moich bitew turniejowych to 4:16Dydu pisze:Kotson, Prohu, mnp21, Bezdomny - złożycie jakiś skład?

Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
jak mam jechac na 12 osobowy turniej (w tym 3 osoby to nasz team) to chcialbym wczesniej wiedziec za pula spadla do 200 zlotych na trzech i pewnie w dropach - i nie jechac 
a jak ma byc 1000 PLN to przeciez bez walki go nie oddamy 8 bili bo bedziecie mieli na autobus na DMP
czytaj wolniej zrozumiesz więcej

a jak ma byc 1000 PLN to przeciez bez walki go nie oddamy 8 bili bo bedziecie mieli na autobus na DMP

czytaj wolniej zrozumiesz więcej

No to wybaczcie, ale pasuję - mam turniej w bielsku rzut kamieniem, nie da rady