Chce w najbliższej rozgrywce rzucić wyzwanie ale, że jesteśmy początkujący to po analizie całej sytuacji widzę że nie do konca wiem jak to przeprowadzić.

Moderator: Hoax
Nie może uciekać w wyniku terroru. Nie masz rekacji przy szarży jednostki z zasadą losowego ruchu.Miscatonic pisze:2. DoomWheel - przeciwnik ucieka w wyniku terroru, rzuca na ucieczkę ale koło go dogania i co dalej . następuje walka czy odział ginie i nalezy go usunąć?
Przed rzutem.Miscatonic pisze:3. Doomwheel porusza się tylko w linii prostej? Czy jedyną zmianą kierunku jest jego obrót który następuje przed rozpoczęciem ruchu i przed rzutem kośćmi czy po rzucie kośćmi?
Kiedy ktoś ma zamiar zaszarżować ten pojazd to musi zdać liderkę, jeżeli nie zda pali szarżę.Miscatonic pisze:Faktycznie tak jest , poczytałem RB:-) W takim razie czemu służy zasada terroru w DoomWheelu?
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Slayer Zabójców pisze:Kiedy ktoś ma zamiar zaszarżować ten pojazd to musi zdać liderkę, jeżeli nie zda pali szarżę.Miscatonic pisze:Faktycznie tak jest , poczytałem RB:-) W takim razie czemu służy zasada terroru w DoomWheelu?
Kacpi 1998 pisze:chyba nie ma takiej zasady