AAA no i ponawiam czy można rozpiskę w formacie DMP podesłać?
Spoko możemy zagrać:Dkaterek pisze:Krzyś może jakiś mały sparing :PPP z HE po nowemu nie miałem jeszcze okazji...na Kujawiaku odebrali nam te możliwość :/ łobuzy
AAA no i ponawiam czy można rozpiskę w formacie DMP podesłać?
tru dziś jechałem w godzinach szczytu i stałem w korku tyle ile zwykleLubin pisze:Na bernardyńskim od strony r.kujawskiego jest zamknięty jeden pas ruchu na odc 20m. Nawet jeżeli staniecie (co nie powinno się w sobotę zdarzyć) to na nie więcej niż 2-3 minuty. Nie przejmowałbym się zbytnio.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Haha... a to problem egzystencjalny!Pająk pisze:ej... teraz tak patrzę... serio trzy godziny na bitwę? Dłuuuugo... A my na kawalerski jeszcze wieczorem jedziemy2,5h by starczyło, przynajmniej na 2 i 3 bitwę
Filup to jest naprawdę poważny problemFilup pisze:Haha... a to problem egzystencjalny!Pająk pisze:ej... teraz tak patrzę... serio trzy godziny na bitwę? Dłuuuugo... A my na kawalerski jeszcze wieczorem jedziemy2,5h by starczyło, przynajmniej na 2 i 3 bitwę
Krzysiu, moje doszlo? Slalem wczoraj.