DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, Łomianki, wyniki str 53
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI 2014, 23-24.08, Łomianki
triple post!
A serio, Pan Bob proszony jest o zachowywanie czytelności przekazu i staranie się w miarę możliwości używania opcji edytuj.
A serio, Pan Bob proszony jest o zachowywanie czytelności przekazu i staranie się w miarę możliwości używania opcji edytuj.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie jestem oficjalny, ale:katerek pisze:Takie pytanko apropo kompletności modeli...
Czy do maszyn trzeba tarmosić obsługę czy może zostać w domku?
Czy wymyślono jakieś formaty podstawek pod maszyny czy minimalnie takie żeby maszyna się mieściła?
Obsluga wymagana nie jest. Mile widziana do liczenia ran.
Podstawka ma przykrywac przynajmniej rzut na maszyne od gory. GW jakichs dokumentach nawet jest napisane, co do jakich modeli nalezy sie przy tym odnosic tzn najnowsze wydane przez GW. Pzdr
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
wpłaty na godzinę 18 1.08 wpłynęły od drużyn:
XIII Kohorta
SS I
Moria ADF
Ósma Bila II
Prawy Kieł
Szybki Szpil For The Win
JH I
Legion
Inkwizytor
Moria Lublin
Ósma Bila
Octopussy
Włocławek
Gamonie
BWT
SS II
JH II
Rogaty Szczur -85 kg
Rogaty Szczur +85 kg
XIII Kohorta
SS I
Moria ADF
Ósma Bila II
Prawy Kieł
Szybki Szpil For The Win
JH I
Legion
Inkwizytor
Moria Lublin
Ósma Bila
Octopussy
Włocławek
Gamonie
BWT
SS II
JH II
Rogaty Szczur -85 kg
Rogaty Szczur +85 kg
Ostatnio zmieniony 1 sie 2014, o 17:11 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Oszukista
Nie rozumiem Was. Paulinka jako jedyny stara się kultywować tradycje warszawskich masterów, a Wy go tak gasicie. Skandal!
a jaka to tradycja?
Mam nadzieje, ze wszyscy podchodza do tematu " na bogato walic przedplaty" , bo 19 teamow jak na taka lokalizacje troche dziwi. Mam nadzieje, ze z 50 teamow sie ukula.
- swieta_barbara
- habydysz
...z Warszawy.Ziemko pisze:Mam nadzieje, ze z 50 teamow sie ukula.
50 lacznie
Nic na sile, nie chce im sie dupy ruszyc to ich sprawa. Ponadto ja "znow" nie narzekam.
Tez mnie to nie cieszy, to jest chyba drugi raz w historii, ze wystawiamy tylko jeden sklad. W wiekszosci wystawialismy 3, bo nawet Ci co duzo nie grali spinali sie na DMP. Mam nadzieje, ze za rok bedzie lepiej.